Naravno mi smo kao Šojić svi u short na + 200 bodova ali zato smo 15% u plusu na short strani … bože budale ni napisat krivo ne zna.
UNG fino roni….razbija sve tehnikalije……znalci ,,,i ga cekamo ?
fazani???? kako je,,,jel dokupljujete [rolleyes]
Meni su dečki u firmi rekli da se to sada ne kupuje. Kažu da su očekivanja niska i da će sve ovo napucati još gore. Pogotovo ako onaj bradati upumpa još love. Kupuju mi commodities dionice. Neki materijali za koje nisam niti čula ali kažu da će to jako skočiti. Izabrali su mi i neke rudnike. Imam dionica kao pljeve a niti ETF-ova mi ne manjka. Budem vam javila kaj je to u ponedjeljak. Sada idem u Dubrovnik. Ipak je praznik 4 dana. Pustite burze. Odmorite malo. Pusa svima.
Dok vi tu vodite isprazne price oko FAZ-a (za kojeg sam uvjeren da ce doci njegovo vrijeme relativno uskoro), meni AGQ prasi da je to milina sa dvoznamenkastim postotnim prinosom u portfelju. Ima toga jos ali malo i sami istrazite [wink].
Eee, to su mi dečki kupili prije 2.5 mjeseca. Vidim u portfelju. Imam toga dosta. Ali mi isto tako kažu da je polako vrijeme za gledati kada izići. Sretno!
fazani???? kako je,,,jel dokupljujete [rolleyes]
ne..čekam da mi sjedne hebena lova..već dva tjedna zajebancije sa njima..nadam se da će danas da se mogu ubaciti prije sutrašnje katastrofe..
Uzeo još TLH
Mislim da bi ovim tempom mogao do 40 cad za mjesec dana
Meni su dečki u firmi rekli da se to sada ne kupuje. Kažu da su očekivanja niska i da će sve ovo napucati još gore. Pogotovo ako onaj bradati upumpa još love. Kupuju mi commodities dionice. Neki materijali za koje nisam niti čula ali kažu da će to jako skočiti. Izabrali su mi i neke rudnike. Imam dionica kao pljeve a niti ETF-ova mi ne manjka. Budem vam javila kaj je to u ponedjeljak. Sada idem u Dubrovnik. Ipak je praznik 4 dana. Pustite burze. Odmorite malo. Pusa svima.
[/quote]
dosadno vam je na crobiju ha????? pa navracate ovdje ..osim podjelit jedinice..+..malo provocirati…. [lol] [lol] [lol] a sto cete….zarobljeni u minusima na crobiju ….samo naprijed sa šukijem na čelu [lol] [lol] [lol]
Što je ovo čim se dolar mrvicu oporavio sve se crveni, što će tek biti ako malo jače potegne [bye]
Što je ovo čim se dolar mrvicu oporavio sve se crveni, što će tek biti ako malo jače potegne [bye]
Sve će otići na nulu a crobex možda i ispod nule.
Sve će otići na nulu a crobex možda i ispod nule.
[/quote]
sampy ,,,vidim dosadno ti je….ina i lkpc pun i u minusu….cudim ti se da se jos uvjek cekas godoa …al valjda ti najbolje znas zasto