Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Danas sam u dobrom minusu a DOW završava u plusu….
Stvarno ima na forumu stručnjak…. i samo se kupuju FAZ …hahaha.
Ja sam uvijek optimista i nikada ne kupujem FAZ.
Nadam se DOW na 12000 do 1.1.2011.

Tako je.
Sva sreća kaj nasdaq vodi indexe a ne dow, ali nije bitno.
SP ide do 1200-1230 gotovo sigurno u ovom naletu

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

neviđeni bull market

http://graphicsweb.wsj.com/documents/Failed-US-Banks.html
još dvije su pale..padaju kao kruške…bull bull nema kaj..
kriza je gotova ovo ide samo up…do 1230 kao što sam naveo…a onda ufff
[/quote]
pa do 1200 …je malo?????? (ako i dodje do tamo)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa ovo o Nasdaqu zna svatko.
Ja sam samo izrekao šta se događa sa Dow.
Ali vidim da se sve zna i to je dobro.
Barem se na SP slažemo.Iako ga ja vidim i više od 1230.

Pa ovo o Nasdaqu zna svatko.
Ja sam samo izrekao šta se događa sa Dow.
Ali vidim da se sve zna i to je dobro.
Barem se na SP slažemo.Iako ga ja vidim i više od 1230.

kad se pocne ovako razbacivati sa ciframa…. [undecid] dali netko cita usa forume?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kad se pocne ovako razbacivati sa ciframa…. [undecid] dali netko cita usa forume?????

Tek polako savladavamo "englecki" jezik. Google translator zakon. Ja jebala 3 stoke danas ( prevod kupnje 3 dionice ).

zasto amerima padaju indexi?

why? WHY???
[lol]

mjesec dana si na krivoj strani trzista…i kad konacno docekas promjenu trenda….bit ce ….JESAM VAM GOVORIO [lol] [lol] [lol]
[/quote]

pa sta da radim kad se FAZ ne mice sa 12,50???????????

why? WHY???
[lol]

mjesec dana si na krivoj strani trzista…i kad konacno docekas promjenu trenda….bit ce ….JESAM VAM GOVORIO [lol] [lol] [lol]
[/quote]

[/quote]
Evo tigre počela tvoja distribucija napokon,na FAZ se mislim postaviti very soon ali prva brojka 11,5x-6,x range,još jedan bull trade i napuštam njihov camp for sure [wink]

why? WHY???
[lol]

[/quote]

[/quote]
Evo tigre počela tvoja distribucija napokon,na FAZ se mislim postaviti very soon ali prva brojka 11,5x-6,x range,još jedan bull trade i napuštam njihov camp for sure [wink]
[/quote]

na koliko mislis da ce maximalno doci sp500?

trebalo bi motriti na Gartleyja, cini mi se da ima target 1170….

@tigre;totalno nemam vremena,zabrijao-posijao mob.;target sam dao još pred cca 3 metra na jednoj od tema na ZSE,ma ne opterećuj se brojkom,budi postavljen u pravi čas na bidu(imaš vremena,last mini suckers cavalino rampante) [lol]

Dok vi tu vodite isprazne price oko FAZ-a (za kojeg sam uvjeren da ce doci njegovo vrijeme relativno uskoro), meni AGQ prasi da je to milina sa dvoznamenkastim postotnim prinosom u portfelju. Ima toga jos ali malo i sami istrazite [wink].

Dok vi tu vodite isprazne price oko FAZ-a (za kojeg sam uvjeren da ce doci njegovo vrijeme relativno uskoro), meni AGQ prasi da je to milina sa dvoznamenkastim postotnim prinosom u portfelju. Ima toga jos ali malo i sami istrazite [wink].

cekamo tren za dzz etf ,ne brini….

fazani???? kako je,,,jel dokupljujete [rolleyes]

New Report

Close