Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

koje šugavo prepiranje tko je ili tko nije kupio FAZ?! Pa bilo koju DIONICE , a ne ETF da si kupio na 1040 bodova i držao do sada imao bi 300% veću zaradu i bolila bi te kita idemo li danas up ili down, a jedini koji zarađuju su brokeri iz toga da se stalno ulazi i izlazi iz pozicija.

koje šugavo prepiranje tko je ili tko nije kupio FAZ?! Pa bilo koju DIONICE , a ne ETF da si kupio na 1040 bodova i držao do sada imao bi 300% veću zaradu i bolila bi te kita idemo li danas up ili down, a jedini koji zarađuju su brokeri iz toga da se stalno ulazi i izlazi iz pozicija.

samo all in u FAZ ,to je najbolja strategija [lol] p,s. imas skupog brokera

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ne svađajte se……….ide to još danas UP a onda kud koji mili moji ( a možete i u faz ) [lol]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

slab taj bear market [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

valentina
rekao sam ti već da se odeš liječiti ako takvim bolesnicima ima spasa uopće..odi si na temu za crobex pa se tamo kurči mulac jadan…

takve budale su srale i 2007 i 2008 pa su izgubile (kao ti) 60% svoje love…
stoga s.t.f.u loseru

Pošto si jako fin i pristojan dečec pružam ti utjehu u poeziji:

Dok zvijezde na nebu gledaš
i moliš i sivilo trebaš
i stalno prizivaš lom
i mogući živčani slom.

2008. neće se ponoviti
barem ne ove godine obnoviti
a ti i dalje seri
i zbog daha zube operi. [kiss]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

……ima nas još blesavih………….hvala Bogu..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

valentina
rekao sam ti već da se odeš liječiti ako takvim bolesnicima ima spasa uopće..odi si na temu za crobex pa se tamo kurči mulac jadan…

takve budale su srale i 2007 i 2008 pa su izgubile (kao ti) 60% svoje love…
stoga s.t.f.u loseru

Pošto si jako fin i pristojan dečec pružam ti utjehu u poeziji:

Dok zvijezde na nebu gledaš
i moliš i sivilo trebaš
i stalno prizivaš lom
i mogući živčani slom.

2008. neće se ponoviti
barem ne ove godine obnoviti
a ti i dalje seri
i zbog daha zube operi. [kiss]
[/quote]
radi kaj želiš samo prestani glumiti gaya, a drugo stari ja sam rekao da ćemo vjerojatno testirati 1230 pa velikom brzinom dole…
a neznam o čemu ti pričaš..
da li ove godine ili slijedeće neznam, samo će biti brzo i opako

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ne svađajte se……….ide to još danas UP a onda kud koji mili moji ( a možete i u faz ) [lol]

tako je .samo faz ….a citigroup dobio vritnjak… [cool] ask je pokidan

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

harribo bonboni …13.99 kn
mailka čokolada ……7,99
lupio po asku
leb isto lupio po asku
kupio jos 20 deka sira ementaler i šunke jer je pisalo kupujmo hrvatsko…..medjutim kako sam sve kupovo kod starog dobrog tode smatram da je vanjski proizvod……sve sam polupop po asku i sad se prezderavam…….ujutro iskrcavam po bidu ako ga uopste bude bilo
pofuk

-prodao fas
pofuk

+ kebab ili kebap jer sad sam bio kod suseda i na jednoj strani vrata pise kebab a na drugoj kebap tako da ni sam neznam kaj je u pravu…….jos uvijek pro,matram cnlg
pofuk

-prodo vivo….vise nisam izdrzo……
pofuk

New Report

Close