sada vrebam na FAZ, ali jos je skup.
mozda bi mogli nekaj napraviti s onim tvojim TYPom.
ali meni se cini da su banke najvise u banani, pa zato favoriziram FAZ.
ps. cekam krizanje MACDa na sp500 , prosli put su se u Europi prekrizili pa vratili iznad.
zamisli svinjarije…
Možda previše ljudi bulji u te tehnikalije.
sada vrebam na FAZ, ali jos je skup.
mozda bi mogli nekaj napraviti s onim tvojim TYPom.
ali meni se cini da su banke najvise u banani, pa zato favoriziram FAZ.
ps. cekam krizanje MACDa na sp500 , prosli put su se u Europi prekrizili pa vratili iznad.
zamisli svinjarije…
Možda previše ljudi bulji u te tehnikalije.
[/quote]
ma nije, masa ekipe uopce ne gleda to jer ne znaju pravilo procitati signale s grafa…
kad ameri zatvore MACD u sell, ide se dole.
vrlo visoka vjerojatnost…
drze se oni TA pravila jer vecina ulagaca ne zna TA pravila…
Trend ako je rastući kao što je ovaj ne prelazi u dva sata u padajući pa je stoga potrebno pričekati u ovom slučaju nekoliko dana, ali FAZ, FAS itd. 3x ??? doista je potrebno gađati dno jer u brzini naraste ili padne. SPX je u petak suprotno mišljenju cepao sve pred sobom i bla, bla, bla, bla, bla, bla…
Trend ako je rastući kao što je ovaj ne prelazi u dva sata u padajući pa je stoga potrebno pričekati u ovom slučaju nekoliko dana, ali FAZ, FAS itd. 3x ??? doista je potrebno gađati dno jer u brzini naraste ili padne. SPX je u petak suprotno mišljenju cepao sve pred sobom i bla, bla, bla, bla, bla, bla…
tako je…ovakav trend se ne mjenja preko noći….tek se nafta pokrenula….sad jos naftasi da odrade svoje…pa jos purani da polete bla bla bla [proud]
erx će [shocked]
? sto zelis reci?
ja vani komplet….dok profići ne naštimaju kako im pase… [cool]