Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

sada vrebam na FAZ, ali jos je skup.
mozda bi mogli nekaj napraviti s onim tvojim TYPom.

ali meni se cini da su banke najvise u banani, pa zato favoriziram FAZ.

ps. cekam krizanje MACDa na sp500 , prosli put su se u Europi prekrizili pa vratili iznad.
zamisli svinjarije…

Možda previše ljudi bulji u te tehnikalije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sada vrebam na FAZ, ali jos je skup.
mozda bi mogli nekaj napraviti s onim tvojim TYPom.

ali meni se cini da su banke najvise u banani, pa zato favoriziram FAZ.

ps. cekam krizanje MACDa na sp500 , prosli put su se u Europi prekrizili pa vratili iznad.
zamisli svinjarije…

Možda previše ljudi bulji u te tehnikalije.
[/quote]

ma nije, masa ekipe uopce ne gleda to jer ne znaju pravilo procitati signale s grafa…
kad ameri zatvore MACD u sell, ide se dole.
vrlo visoka vjerojatnost…

drze se oni TA pravila jer vecina ulagaca ne zna TA pravila…

Trend ako je rastući kao što je ovaj ne prelazi u dva sata u padajući pa je stoga potrebno pričekati u ovom slučaju nekoliko dana, ali FAZ, FAS itd. 3x ??? doista je potrebno gađati dno jer u brzini naraste ili padne. SPX je u petak suprotno mišljenju cepao sve pred sobom i bla, bla, bla, bla, bla, bla…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Trend ako je rastući kao što je ovaj ne prelazi u dva sata u padajući pa je stoga potrebno pričekati u ovom slučaju nekoliko dana, ali FAZ, FAS itd. 3x ??? doista je potrebno gađati dno jer u brzini naraste ili padne. SPX je u petak suprotno mišljenju cepao sve pred sobom i bla, bla, bla, bla, bla, bla…

tako je…ovakav trend se ne mjenja preko noći….tek se nafta pokrenula….sad jos naftasi da odrade svoje…pa jos purani da polete bla bla bla [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@tigre znači u TYP,da mu ne bi graf izgledao kao na $ indexu [lol]

erx će [shocked]

erx će [shocked]

? sto zelis reci?

erx će [shocked]

? sto zelis reci?
[/quote]
Jasno da se šalim,neće poletjeti,ali na radaru mi je danas!

mix ETF-ova,ja in

mix ETF-ova,ja in

zajeb?

sta camo sad?
sve UQ + RAC?

[smiley]

ja vani komplet….dok profići ne naštimaju kako im pase… [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@tigre,mix,out bear etf [wink]

New Report

Close