Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

uzmi andol meni je pomoglo [thumbsup]

samo gledam ,,,ne igram se time

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

mala šala…..ovi ameri su gori od ruskog ruleta

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

+NG
+COCO

“A man's got to do what a man's got to do”

Usprkos nasrtajima na dostojanstvo nema minusa (-) a, i plus se nesto popravio ….

ostalo jos malo REDF za sutra izgubit

VRX ,,pa se ti igraj farmaceutima…. [bye]

WAG
Slično ali drugačije.

who dares, wins

inverter,

jos uvijek mislis da Brutalni Kapital nije nepogresiv?

ps. dobio sam obavijst da ce vlasnici FAZa na dan 22.09.2010 dobiti dividendu, ali ne znam koliko…

inverter,

ps. dobio sam obavijst da ce vlasnici FAZa na dan 22.09.2010 dobiti dividendu, ali ne znam koliko…

zar je to nadnica za strah [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

inverter,

pusti ti tog zavidnog kolegu, bolje reci kolika je dividendaća, ljubi te majka [kiss]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

inverter,

pusti ti tog zavidnog kolegu, bolje reci kolika je dividendaća, ljubi te majka [kiss]
[/quote]
kakvi zavidan….toga nema kod mene….

inverter,

[/quote]

cim saznam javim…

inverter,

zar je to nadnica za strah [wink]
[/quote]
ne nego nadnica za hrabre!!!
hahah

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

izašao iz faza na 13.15

ovo sa C i AIG bi moglo sjebati situaciju..
čekam 8 navečer da vidim rasplet…plus očekujem testiranje sp 1150 u roku sat vremena

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close