Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

@barba ,kao SIFY nije nešto, pa retaileri ga tek otkrivaju,vidi volumena,indian hot [lol]

FAZ ne smije pasti ispod 13.15 odnosno dan završiti ispod toga i sve bu bilo oke…
danas mali kupuju jer ih FED vuče za nos…
prometa nema nigdje…ovo je kao crobex…hahaha

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@barba
,kao SIFY nije nešto, pa retaileri ga tek otkrivaju,vidi volumena,indian hot [lol]

sify ubija…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@pobjeda,pusti volumen,pogledaj qqqq i njegov graf(stockcharts)!

kakv mu je graf?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

i am out;@Vale pusti graf,ugodan vikend!

solidan relly jučer..ostao u FAZ hebiga bundek me dotukao pa nisam niti ratio niti izlazio niti mislio..
sada se mogu samo nadati da će se relly nastaviti do petka i da mogu kupitit FAZ na 10-11

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

solidan relly jučer..ostao u FAZ hebiga bundek me dotukao pa nisam niti ratio niti izlazio niti mislio..
sada se mogu samo nadati da će se relly nastaviti do petka i da mogu kupitit FAZ na 10-11

Ja se postavljam u petak ili tjedan od 4.10… na cca 10,7-10,8,for sure [wink]

polako sa fazom….TYH je ljepo napravio….opcenito sektor….a pojedine dionice iz sektora…tek uhvatile zamah….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovdje upišite svoj komentar…

Imaš na lageru neki smart target na eur/$

Imaš na lageru neki smart target na eur/$
[/quote]
ne radim fx

New Report

Close