Preporučam svima da ne zaborave da je FAZ imao stock split 1:10 i sukladno tome smanje apetite [pray]
Imam FAz (da ne bude zabune) [wink]
Upravo sam to htio reći, a ti pobjeda bez uvrede nemoj više srati kao ovo npr. fakat si kao neki drek dosadan
misko* sa w recesijom ide faz u 3.p.m.
pa pogledaj indexe- oni su u minusu 0,4% a faz 4% plusa…
još je nekih 800 banaka je u velikim problemima…stoga situacija se može svakako razviti…
odi rađe duvaj kašiku, samo nemoj pisati sranja kao W recesija, ide to gore itd. molim te [pray]
[/quote]
odi ti sinko kod psihića ako tebi itko može pomoći..
btw za ekipu koji govore da je suludo kupovati FAZ..
bacite oko na ovo http://finviz.com/groups.ashx
burza će biti toliko jako koliko je jak fin sektor…a očito je on vrlo slab..
drugo indexi oko nule a FAZ 2.5 plusa…
eto i lp
sve je jasno…ide do 15.20 a onda ćemo vidjeti…malo prije bi trebalo prodati
btw kaj je DRV???
da li itko zna?
Skidam kapu amerima danas koju su podlariju odradili. [proud] Samo da je ovako svaki dan.
Vidi NQ60min ( Nasdaq futures ) zadnji 6 barova na 60 min karti ( time chart). Vožnja gore dole.
Druga je slika isto to samo zoom ( tick chart ) , treca isto samo ( range chart )
Žao mi što samo napunih 2 kese na ovoj vožnji a, mogao sam najmanje 3x toliko.
Hebeš ga ali svaka greška zlata vrijedi. Pola sam usrao što nisam stigao minjati naloge i kuckati.
Najmanje su me 20 puta poklopili da nisam stigao izmeniti nalog što po bidu što po asku ( kad krenu u jednom smjeru ko luđaci ).
pa da vidimo gdje bi bio FAZ onda..hihi
faz na 13.94….
13,94-12,5 je 1,44 dolara po dionici
brutalno vec sada…
ljepo si jucer imao priliku rijesit…..
hohohoho , ovo mi mirisi na ono jucer zasad prodajemo kupljeno od starta, pa onda uskoro opet prodaja da bi kasnije opet kupovali i pokrili short. 35 bodova NQ razlike i 10 SP ( prvi se mnozi s 20$ drugi 50$ ) i jos mnozimo s ( x ) broj komada. Nice [cool]
a ja sam vani komplet…..dobar tjedan…..malo u cashu provest vikend