Gledam ja taj FAZ i gledam big boyse na 13,25 danas na asku,a nisu glupi!
Meni baš ti boysi izgledaju ko sredstvo za čišćenje pruge [wink]
Na čemu si ti, daj i nama malo toga? [shocked]
[/quote]
na nicemu, sam se ponasam prema grafu koji Vi kolega ocito ne razumijete procitati.
[/quote]
Ne razumijem graf po kojemu FAZ ide na 2000, tim više što će za par dana u điru biti graf po kojemu FAS ide na 4000. Nemojte brutalno pretjerivat, sve drugo OK!
Ja sam ušao u SPXU ali ne dugoročno, ne vjerujem baš u padove kataklizmičkih razmjera po kojima FAZ ide na 2000.
Ekonomija im je u xurcu, to svi znamo a i oni sami znaju, međutim u stanju su bez ikakvih temelja napuhivat balon još veći nego prije 3 godine i još se usput rugat cijelom svijetu.
90% njih razmišlja kao onaj ludi Cramer sinoć i ne bi me čudilo da bez pardona u kratkom vremenu opale na 1500.
To je tako debilan i povodljiv narod da me ništa nerealno ne čudi kod njih, pa oni za promijenit žarulju zovu električara a vrtlari im sređuju oko kuće. Jbt, u onom cigi vide spas i čim on zine market raste, a lik baca neke floskule bez da išta konkretno kaže, ali glavno da i on i Ben vole market i market njih.
sta cemo onda s FAZom?
kupuj, prodaj, ne drži duže od 4 sata
faz može jako visoko…
ja sam ga prerano kupio (12,80 i 12,40)…
misko* sa w recesijom ide faz u 3.p.m.
pa pogledaj indexe- oni su u minusu 0,4% a faz 4% plusa…
još je nekih 800 banaka je u velikim problemima…stoga situacija se može svakako razviti…
inverter*iz AGEN sam izašao na 0,97
malo prerano ali kaj sada…budem se vratio (bar se nadam)…u faz sam dok ne projenim da počinje novi rast…ili dokupljujem ako padne ispod 11.75
izašao sam iz AGEN na 0,97 i mrvicu se zahebao…ali opet jako lijepa zarada…sada sam u FAZ dok ne procjenim da ide nastavak rasta…
zasto tako agresivno kontra trenda? nema potrebe,nikamo nece pobjec
Na čemu si ti, daj i nama malo toga? [shocked]
[/quote]
na nicemu, sam se ponasam prema grafu koji Vi kolega ocito ne razumijete procitati.
[/quote]
Ne razumijem graf po kojemu FAZ ide na 2000, tim više što će za par dana u điru biti graf po kojemu FAS ide na 4000. Nemojte brutalno pretjerivat, sve drugo OK!
Ja sam ušao u SPXU ali ne dugoročno, ne vjerujem baš u padove kataklizmičkih razmjera po kojima FAZ ide na 2000.
Ekonomija im je u xurcu, to svi znamo a i oni sami znaju, međutim u stanju su bez ikakvih temelja napuhivat balon još veći nego prije 3 godine i još se usput rugat cijelom svijetu.
90% njih razmišlja kao onaj ludi Cramer sinoć i ne bi me čudilo da bez pardona u kratkom vremenu opale na 1500.
To je tako debilan i povodljiv narod da me ništa nerealno ne čudi kod njih, pa oni za promijenit žarulju zovu električara a vrtlari im sređuju oko kuće. Jbt, u onom cigi vide spas i čim on zine market raste, a lik baca neke floskule bez da išta konkretno kaže, ali glavno da i on i Ben vole market i market njih.
[/quote]
Ova paralela sa vrtlarima mi je skroz interesantna. Nego da te pitam ovi Hrvati što imaju vrtlare su isto tako debilni ili su samo bogati?
Ma vidi ti to i Matori je promijenio ploču na B stranu [tongue] izgleda da je i on ušao u FAZ [wink]
Warren Buffett to CNBC: "We’re Still In a Recession"
Published: Thursday, 23 Sep 2010 | 6:29 AM ET
Warren Buffett tells CNBC that by his own "common sense" definition, the United States is "still in a recession."
In a taped interview with Becky Quick airing this mornin
Ma vidi ti to i Matori je promijenio ploču na B stranu [tongue] izgleda da je i on ušao u FAZ [wink]
Warren Buffett to CNBC: "We’re Still In a Recession"
Published: Thursday, 23 Sep 2010 | 6:29 AM ET
Warren Buffett tells CNBC that by his own "common sense" definition, the United States is "still in a recession."
In a taped interview with Becky Quick airing this mornin
Jučer u 21,59,pljunuo siću od 2 milijuna$ [wink]
promatram cnlg pa bi molio misljenje i usput ako netko zna engleski da mi prevede ovo sta pise ovaj gospodin iz amerike…..cini mi se da je to dosta dobro napisano samo nisam siguran u svoje znanje engleskog
http://kucilooro.webs.com/apps/blog/show/4848544-the-folly-of-investing-today
pofuk
promatram cnlg pa bi molio misljenje i usput ako netko zna engleski da mi prevede ovo sta pise ovaj gospodin iz amerike…..cini mi se da je to dosta dobro napisano samo nisam siguran u svoje znanje engleskog
http://kucilooro.webs.com/apps/blog/show/4848544-the-folly-of-investing-today
pofuk
el ti misliš na CNLG ili ti Conolog corporation?