Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

prodao sve selim u pičku materinu

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

prodao i na ZSE I NA VOLU [lol]

Tko je hvalio onu Arenu neki dan? Ambis se pod njom otvorio.

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=arna

who dares, wins

Ostalo 20% na ZSE,a 80% upucavam idući tjedan na vol(slijedi vikend odabir,još bullsi nisu rekli zadnju riječ,moram zvati Bena da čujem što će poručiti next week [wink]

prodao sve selim u pičku materinu

alo alo….sto je ovo ?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

hahaha, jado ??? lijepo spavaj … smišljaj i dalje …. :))))

i te kakav si jado….http://www.javno.hr/hr/crna/clanak.php?id=275344 samo ih tuži …sve ces pare dobit nazad s kamatama [lol] [lol] [lol] [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ostalo 20% na ZSE,a 80% upucavam idući tjedan na vol(slijedi vikend odabir,još bullsi nisu rekli zadnju riječ,moram zvati Bena da čujem što će poručiti next week [wink]
[/quote]
u utorak će FED donijeti odluku o kamatama..
BULL sigurno još nije završio…no way…ali kako sam već 3 puta rekao ide korekcija do nekih 1000 (vjerojatno ne niže) a onda napad na 1200

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@pobjeda;ne mogu si pomoći,ja sam so bullish,pullback do 2% dolazi u obzir ali bullsi naprosto nemaju vremena,vidjet ćemo,prvi katalizator bi trebao biti Benov govor after meeting!

samo za mudraca ZEBROJA
ovo ne pokušavati raditi doma uz otvoreni plamen…

znači mudrače zebroj kojem bi trebali svi s foruma postati bilance, po mogućnosti ranom zorom pa da junak nad junacima vidi tko je muljator a tko je hadžija na marketu
savjetujem ti slijedeću akciju u ponedjeljak, tvoj je business hoćeš ili nećeš, ako imaš better play, daj nas malo poduči jer izgubišmo ovo malo jada što je u portfolio ostalo:

OREX – trguje ti se na nasdaqu a ne u petrinji
pokušaj kupiti negdje na razini 5.80-6$ max.
ako uloviš na tim razinama prodaj na 6.80-7$
Ova ti zajebancija s Orexom ima veze s ARNA, ali nemaj straha orex tu neće najebati…

ili ako ti se ovo ne sviđa, evo ti još nekaj zanimljivoga…
recimo…
SIFY – isto nasdaq a ne vrnjačka banja
ovo ti je adr pa te bude broker zviznuo za nešto veću proviziju, ali to tebi ionako nije važno….
sify – pokušaj loviti na razini 1.75-1.80
prati…ako bi slučajno bila blizu da bi nedaj bože krenula u zatvaranje na ovoj razini, prodaj odmah i bježi nazad na ZSE gdje ti je i mjesto…
ako je uloviš na rečenim razinama ne gine ti prodaja na cca 2-2.20$

ima još toga al nećemo o tome sad

još ti stoji otvorena ponuda da digneš 30.000$ na jednostavan način
u ponedjeljak više neće važiti…
jer će biti skuplja…

mi gubitnici čekamo tvoje PLAY OF THE DAY mudrače…

@barbamrak

O hvala,hvala velika spasio si me za sutra. Ja ti jadan bedaček cijeli vikend vježbo i izvuko nekakve slike.Evo da ti ne ostanem dužan. Par slika neznam baš šta znaće,ali ako ti mogu ućinit dobro biću sretan.

Drage su mi ove iz vrnjačke banje za SODI strategiju, ali hebiga mene "mudraca" kako ti kažeš i obićnog smrtnika,a ne genijalca kao tebe uvijek zajebu. Još provizije razjebaše me s njima.Efo uspio sam i nalog pripremit samo kliknut kad naraste rekli su mi. Normalno SODI – shrot strana jer se tako kaže ? Možeš li ti srhotat ove ? 🙂 mene odmah razjebali duplo me oderali, te još za hotelsku rezervaciju , pa neke druga čuda. Uostalom vidi slike.

OREX – SODI u pripremi ako bidne po planu.

Ponuda, hvala hvala nemam ti ja tolke novce. Ja to vido samo na slike. Nemam tolko ni krvnih zrnci.

Uostalom tko si ti da govorim stobom o mom računu i novcima,bilanci itd … ( zvući poznato ??)

Opet lijepo spavaj. [thumbsup]

zaboli me racku za tvoje slike i ostale perverzije….varaš se ako misliš da ću ih ja otvoriti

daj nauči barem elemente hrvatske gramatike kad pišeš, gadi mi se čitati nepismene i retard-tekstove, ili daj nekome pismenijem od tebe da ti štanca tekstove…

svladaj razliku između Č i Ć prije svega…

ja sam morone više ljudi pomogao u mojoj karijeri nego što si ih ti očima vidio.
bulazniš preko interneta koji je anonimna stvar i koji dopušta takvim notornim kukavicama kao ti da i oni dobiju kvantum svoje hrabrosti. Sumnjam da bi se tako ponašao da me sretneš na ulici. Na tvoju sreću do toga nikada neće doći…

Raduješ se tuđim gubicima, na jedan iznimno zlurad i bijedan način i to mi se iznimno gadi. Shvati da ja nisam od tih koji bilježe negativnu bilancu na stock marketu, a jednako tako se morončino ti koji ako nešto i znaš o trgovini ne bi trebao sprdati s ljudima koji ostvare negativan trejd. Sumnjam da znaš, jer biti tako elementarno karakterno disformiran i imati trejdersku disciplinu, kooperativnost i još štošta – te stvari ne idu zajedno.
Vjerojatno si ti bio još u pelenama dok sam ja hodao po East Side-u i ispijao Bud nakon cjelodnevnih trgovina. I zamisli morone, mi koji smo to radili u NY, nikad nismo jedan od drugog tražili, postali, jebavali, hvalili se ili izrugivali se trejdu koji je netko od nas ili naših kolega napravio.

s tobom je komunikacija završena, ti si naprosto moralno nedonošče koje razjebaješ ovo malo ljudi na marketu koji s ovih stranica pokušavaju nešto raditi.
Blagog ti pojma u stock marketu nemaš, i to se vidi iz tvoje elemntarne komunikacije s ljudima…

OREX – SODI što ti je to mizerijo…
ti bi short on orex kako te ja razumijem…jel ti uopće znaš što ti pokušavaš??
Ako ideš short na orex ti si potpuni ultramoron
jer…orexu ti jedna pharma plaća in advance 50 mil. US$ bez obzira kakav će biti FDA decision
…ako orex dobije konfirmaciju FDA, postoji već pre-contract s japan pharma o još 1 bilijun US$…
…jel ti treba još nacrtati što iz toga slijedi…još da ti kažem kad je sve to? Hoćeš i broj predsjednika uprave orexa?

aj ga shortaj sutra molim te ako imaš muda….

stvarno se obvezujem da s tobom i takvima NIKAD više neću razmjeniti niti jednu jedinu riječ

New Report

Close