kriza je odavno prošla i neće tako skoro doći (govorim za tržište kapitala), ovo su oscilacije, malo gore dolje
SPX propada ispod 1000 vrlo rijetko što je vidljivo
svaki dan ista priča, prije otvaranja kao rušenje burze i malo na početku i onda veliki rast
nema tu više mjesta za veliki pad, ali korekcije će uvijek biti
do neke nove krize goodbye!!!
Ajde stavi koliki ti je profit , ali sliku ne prićala bez veze … [pray] [proud]
Nema veze drugi put ( danas kao i nikad nije taj dan ). Profit samo rekla kazala.
[/quote]
ma vidi ti njega…
jel netko razumije što hoće? Ja ovaj jezik ne razumijem, preretardirano je napisano…
[/quote]
hehe, pisao ti ne pisao vrijeđao ti ne vrijeđao … sve si sam napisao o sebi i svom trejdanju … kao uvrijeđen si … sve OK ali slike spostaj drugima meni nemoj. 🙂 🙂 [proud]
slušaj perverzni luđače…evo ti deal..uzmi ili ostavi..nećemo slike nego malo ozbiljnije stvari..
ovako maloume..probaj shvatiti ako možeš
godina 2010.
moj realizirani profit u apsolutnom iznosu je 32.120,00 US$ (tako ja tvrdim, a tebi evo prilika da dođeš u posjed tih sredstava na slijedeći način)
moj ti je prijedlog slijedeći
– deponiram navedeni iznos sredstava kod javnog bilježnika
– deponiraj isti iznos sredstava kod javnog bilježnika
– napravimo contract
– ako je moj realizirani profit manji za cent od navedenog, ti nosiš oba deponirana iznosa
– javni bilježnik će izvršiti provjeru svih mojih statemant iz brokerske kuće, odnosno obvezujem mu se dati pristup mom računu, izvršiti sve nužne provjere i utvrditi stvarno stanje realizirane dobiti za 2010, do dana današnjega…
oćeš još nekaj
povedi i mamu ako te frka sam preko semafora
Nema problema, ima ko će za mene trgovati zato ga plaćam …
Nego da utvrdimo činjenice, ja nisam tvrdio da sam ja bolji od tebe … ja sam samo rekao da ti muljaš i lupetaš. Ja trgujem malo i sitno i ućim i nikoga ne muljam. Ima kolege koje su ovdje i trguju za mene i to jako profitabilno. Moja tvrdnja i dalje stoji ti mulljaš. u okviru toga nađi razuman dogovor, jer ti si ipak "maher" a, ja "luzer". Nema frke. Mama je več bila kod mene, i pitala za “petrokemiju”.
petrokemiju!!! e jesi poremećen sinko…nema tebi pomoći…što aludiraš da sam ja to kao kupovao, imao..što?
uĆi uĆi dalje
kažeš mama je veČ bila
neka..baš mi je drago
nego…pristaješ li na deal…evo ti prilika da profitiraš 30 000 … zato jer sam ja muljator..
pa sinek mili shvaćaš li ti…
– koji bi interes bio nekome sjediti na računalu i bulazniti o svojim profitima itd…
– ja to nikad i nikom nisam kazao, niti sam nikad i nikom kazao kupi ovo kupi ono, niti ću to napraviti
ja ipak nisam takav movie star like you..za tebe trguju drugi,,,jebeš ga ja sam samostojeći gubitnik pa trgujem sam..pa ili izgubim ili dobijem
u čemu je stvar dijete? što hoćeš?
pa kako ćeš ti trgovati a izgleda da ti ni hrvatski nije materinji jezik???
ili si možebitno native english speaker
al..što jest jest…ide te gramatika hrvatskog standarda
kloni se ovog posla sinek ako nisi u stanju sintetizirati 300 informacija u par minuta i u isto ih vrijeme razumjeti kako spada..
..misliš da ja nemam negativnih trejdova na marketu..imam naravno dijete nedojebano…ali da si bolestan jesi…
kakav imaš odnos prema novcu takva će ti i trgovina biti…mogao bih ti jedno 20 dana govoriti samo o psihologiji marketa i mogao bih te štošta poučiti…ali ti si veći katolik od pape…ne treba tebi nitko..
…samo naprijed….hollywood te čeka…
Nego da utvrdimo činjenice, ja nisam tvrdio da sam ja bolji od tebe … ja sam samo rekao da ti muljaš i lupetaš. Ja trgujem malo i sitno i ućim i nikoga ne muljam. Ima kolege koje su ovdje i trguju za mene i to jako profitabilno. Moja tvrdnja i dalje stoji ti mulljaš. u okviru toga nađi razuman dogovor, jer ti si ipak "maher" a, ja "luzer". Nema frke. Mama je več bila kod mene, i pitala za "petrokemiju".
http://www.javno.hr/hr/crna/clanak.php?id=275344 da ne trguju ovi za tebe [lol] [lol] [lol] pa trazis po forumu bolje trejdere po onom " nije majka muju klela sto se kockao nego sto se iso vadit " [lol] [lol] [lol]
Nego da utvrdimo činjenice, ja nisam tvrdio da sam ja bolji od tebe … ja sam samo rekao da ti muljaš i lupetaš. Ja trgujem malo i sitno i ućim i nikoga ne muljam. Ima kolege koje su ovdje i trguju za mene i to jako profitabilno. Moja tvrdnja i dalje stoji ti mulljaš. u okviru toga nađi razuman dogovor, jer ti si ipak "maher" a, ja "luzer". Nema frke. Mama je več bila kod mene, i pitala za "petrokemiju".
stotkaaaa za mudraca 🙂
da utvrdimo činjenice aa? a koji si ti faktor da ja s tobom utvrđujem činjenice?
kažeš nadalje kako ti nisi tvrdio da si bolji od mene. Točno. Ali dalje kažeš kako si samo rekao da ja muljam i lupetam….jel tako Tesla??? Jel ti znaš što je kontradikcija mr. Einstein?
Pa nadalje Einsteine..kažeš ti…da ja muljam i da "u okviru toga nađem razuman dogovor"!!!! Aj nas još malo uveseljavaj molim te 🙂 S kim da nađem dogovor, tko si ti i što mi ti značiš da bi se ja s tobom "razmno dogovarao". Pa koji te droga tjera da diskutiraš s gubitnikom kao ja. Ajde me malo molim te poduči kako da se vratim iz gubitaka, nauči me kako uspješno trgovati…. 😉
Osim toga kažeš da imaš i kolege ovdje koji trguju za tebe i to jako profitabilno. Bez obzira što si sebe spustio na rang žohara, ako je tako i meni je drago da je tako…samo me se kloni molim te…osim toga ne trguje se "ovdje" nego negdje drugdje, na nekoj platformi, preko nekog brokera, na level 2 ili kojem već kurcu…
…nije ti sve to ovdje…to ti je negdje drugdje…
ja ću sigurno lijepo spavati Einsteine…
ti samo nemoj puno razmišljati, nažuljat ćeš to malo mozga i narast će ti glava pa ćeš je morati nositi na četiri noge…što bi ti moglo i priličiti
ajmo završiti da ne gnjavimo pošten svijet