Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

..i nemoj da ne prijaviš koderatorima dakako…odmah to napravi jer ti si neshvaćeni genije svih suprakozmičkih burzi…
…eno ljudi lutaju po lex avenue i pitaju gdje si…

@barbamrak

ne bih i ne možeš … nisu iste rijeći.

No dobro,sve je uredu, sve će biti uredu, nećeš ići opet kod "vrabaca" , ne daj da te nerviraju.
Samo nastavi i dalje s svojim mentalnim vježbama kako smo rekli " ja sam u plusu, ja imam profit , ja trgujem u Americi , ovo nije čika "doktor" ovo je čika "javni bilježnik" …
Jedan dan i ozdraviš. Napredna je nauka. Vidiš da ti ćini bolje otkako si u profitu. [proud]
Šuti i broji dalje $$$.

evo ti još jedna stotka za post koji je gotovo pa za nobelovu nagradu nesretno dijete….

pa jesam ti rekao da ne trgujemo u americi, svi smo u minusima i to kakvim, pojma nemamo što su dionice, ne znamo niti blejati engleski jezik a kamo li ga govoriti, razumjeti, pisati, čitati… lažemo odmah kad se dignemo u jutro, jer živimo na krilima vlastitih iluzija da znamo trgovati itd…pojma nemamo što je tehnička analiza, ma u dionice se razumijemo isto "ka mara u krivi kurac"
…eto…konačno si nas sve ti razotkrio, "mudrac iz vlastite jazbine"…jaoooo a gdje rastu takvi genijalci…
….stvarno ti nije lako….
PREDLAŽEM FORUMAŠIMA DA SKUPIMO NEŠTO DOBROVOLJNIH PRILOGA ZA TEBE. OTVORIT ĆEMO RAČUN NEGDJE I SVATKO ĆE TI UPLATITI NEŠTO…. jebeš ga nećemo moći puno, jer naravno moramo gubiti na USA marketu….nama za te svrhe treba novac..ako čak i to ne lažemo, nisam više ni u što siguran….

..i ti bi da ja takvima postam bilancu???
ti bi to stvarno???
ti si stvarno entuzijast bečke klase…

ne mogu ti na žalost postati bilancu jer je i nema, jer ne trgujem na USA marketu, jer lažem sve što sam ikad i bilo gdje o USA marketu kazao, jer nemam niti kune a kako 100$ izgleda pojma nemam…

evo…jel ti sad sve jasno

ima li još nešto što bi gosn. "mudrac" trebao???

uzmi lijek odmah kad se digneš u jutro, ako se uopće dižeš…

@barbamrak

ne bih i ne možeš … nisu iste rijeći.

a ima netko možda da je rekao da su to iste riječi gosn. Krleža iz 25 stoljeća???

stvarno te najdublje sažaljevam

i najozbiljnije…daj otvori si devizni račun, uplatit ću ti 20$…

…bolje da tebi dam nego da mi i to nestane na VOL STRITU..jel se tako piše?

Tu se je do nedavno moglo nešto pametno pročitati i štogod naučiti onda se na temi pojavilo par hebivetara koji sanjaju da imaju dionice pa je tema otišla u krasan qurac. Apeliram na ljude koji stvarno trguju (zna se tko su) da ne napuštaju temu jer još ima nas koje to iskreno zanima i željni smo znanja. Ovi seratori kako su došli tako će i otići. Sretan put im želim [bye]

who dares, wins

Tu se je do nedavno moglo nešto pametno pročitati i štogod naučiti onda se na temi pojavilo par hebivetara koji sanjaju da imaju dionice pa je tema otišla u krasan qurac. Apeliram na ljude koji stvarno trguju (zna se tko su) da ne napuštaju temu jer još ima nas koje to iskreno zanima i željni smo znanja. Ovi seratori kako su došli tako će i otići. Sretan put im želim [bye]

moraju negdje ljecit frustracije otvorit cemo podtemu ,humanost na djelu…da pomognemo dobrovoljnim prilozima…. [lol] [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nema ovom spasa gospodo…

što god da kažemo je pogrešno

kakvi ljudi…ne mogu vjerovati da te kreature ne uspjevamo skinuti s glave i baviti se poslom kojim se bavimo…

…pa tko ovo čudo moderira? Čitaju li oni ikad išta što se ovdje piše?

Strava jedna. Ja u opće ne kužim kaj su se tu navalili. Tema je usko specijalizirana i zanima mali broj ljudi tako da njihove budalaštine ne dolaze do ciljane publike. Ima i drugih foruma, Fejs, Iskrica ili šta ja znam šta više. Ovo je suhoparna tema, samo brojevi i tickeri. Nigdje ni jedne trebe koja bi pala na te njihove bezvezne fore, a nas ostale to ne zanima.

who dares, wins

ma Verdi…

tko ih jebe kad su takvi kakvi jesu

povežimo se i raspravljajmo i trgujmo što je uspješnije moguće

trebali bi se stvarno udaljiti s foruma i komunicirati mailovima ili nekako drugačije pa će valjda moderatori shvatiti….

vrlo suvislo gosn. pobjeda.
tu smo glede profita naravski…
samo malo pratiti economic data i sve će biti o.k.

Ajde stavi koliki ti je profit , ali sliku ne prićala bez veze … [pray] [proud]
Nema veze drugi put ( danas kao i nikad nije taj dan ). Profit samo rekla kazala.
[/quote]

ma vidi ti njega…

jel netko razumije što hoće? Ja ovaj jezik ne razumijem, preretardirano je napisano…

Vjerojatno znate ali opreza nikad dosta-trenutno vlada ekstreman bullish sentiment,osobito danas moguća volatilnost,take care!

ide to UP

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close