..i nemoj da ne prijaviš koderatorima dakako…odmah to napravi jer ti si neshvaćeni genije svih suprakozmičkih burzi…
…eno ljudi lutaju po lex avenue i pitaju gdje si…
ne bih i ne možeš … nisu iste rijeći.
No dobro,sve je uredu, sve će biti uredu, nećeš ići opet kod "vrabaca" , ne daj da te nerviraju.
Samo nastavi i dalje s svojim mentalnim vježbama kako smo rekli " ja sam u plusu, ja imam profit , ja trgujem u Americi , ovo nije čika "doktor" ovo je čika "javni bilježnik" …
Jedan dan i ozdraviš. Napredna je nauka. Vidiš da ti ćini bolje otkako si u profitu. [proud]
Šuti i broji dalje $$$.
evo ti još jedna stotka za post koji je gotovo pa za nobelovu nagradu nesretno dijete….
pa jesam ti rekao da ne trgujemo u americi, svi smo u minusima i to kakvim, pojma nemamo što su dionice, ne znamo niti blejati engleski jezik a kamo li ga govoriti, razumjeti, pisati, čitati… lažemo odmah kad se dignemo u jutro, jer živimo na krilima vlastitih iluzija da znamo trgovati itd…pojma nemamo što je tehnička analiza, ma u dionice se razumijemo isto "ka mara u krivi kurac"
…eto…konačno si nas sve ti razotkrio, "mudrac iz vlastite jazbine"…jaoooo a gdje rastu takvi genijalci…
….stvarno ti nije lako….
PREDLAŽEM FORUMAŠIMA DA SKUPIMO NEŠTO DOBROVOLJNIH PRILOGA ZA TEBE. OTVORIT ĆEMO RAČUN NEGDJE I SVATKO ĆE TI UPLATITI NEŠTO…. jebeš ga nećemo moći puno, jer naravno moramo gubiti na USA marketu….nama za te svrhe treba novac..ako čak i to ne lažemo, nisam više ni u što siguran….
..i ti bi da ja takvima postam bilancu???
ti bi to stvarno???
ti si stvarno entuzijast bečke klase…
ne mogu ti na žalost postati bilancu jer je i nema, jer ne trgujem na USA marketu, jer lažem sve što sam ikad i bilo gdje o USA marketu kazao, jer nemam niti kune a kako 100$ izgleda pojma nemam…
evo…jel ti sad sve jasno
ima li još nešto što bi gosn. "mudrac" trebao???
uzmi lijek odmah kad se digneš u jutro, ako se uopće dižeš…
a ima netko možda da je rekao da su to iste riječi gosn. Krleža iz 25 stoljeća???
stvarno te najdublje sažaljevam
i najozbiljnije…daj otvori si devizni račun, uplatit ću ti 20$…
…bolje da tebi dam nego da mi i to nestane na VOL STRITU..jel se tako piše?
Tu se je do nedavno moglo nešto pametno pročitati i štogod naučiti onda se na temi pojavilo par hebivetara koji sanjaju da imaju dionice pa je tema otišla u krasan qurac. Apeliram na ljude koji stvarno trguju (zna se tko su) da ne napuštaju temu jer još ima nas koje to iskreno zanima i željni smo znanja. Ovi seratori kako su došli tako će i otići. Sretan put im želim [bye]
Tu se je do nedavno moglo nešto pametno pročitati i štogod naučiti onda se na temi pojavilo par hebivetara koji sanjaju da imaju dionice pa je tema otišla u krasan qurac. Apeliram na ljude koji stvarno trguju (zna se tko su) da ne napuštaju temu jer još ima nas koje to iskreno zanima i željni smo znanja. Ovi seratori kako su došli tako će i otići. Sretan put im želim [bye]
moraju negdje ljecit frustracije otvorit cemo podtemu ,humanost na djelu…da pomognemo dobrovoljnim prilozima…. [lol] [lol] [lol] [lol]
nema ovom spasa gospodo…
što god da kažemo je pogrešno
kakvi ljudi…ne mogu vjerovati da te kreature ne uspjevamo skinuti s glave i baviti se poslom kojim se bavimo…
…pa tko ovo čudo moderira? Čitaju li oni ikad išta što se ovdje piše?
Strava jedna. Ja u opće ne kužim kaj su se tu navalili. Tema je usko specijalizirana i zanima mali broj ljudi tako da njihove budalaštine ne dolaze do ciljane publike. Ima i drugih foruma, Fejs, Iskrica ili šta ja znam šta više. Ovo je suhoparna tema, samo brojevi i tickeri. Nigdje ni jedne trebe koja bi pala na te njihove bezvezne fore, a nas ostale to ne zanima.
ma Verdi…
tko ih jebe kad su takvi kakvi jesu
povežimo se i raspravljajmo i trgujmo što je uspješnije moguće
trebali bi se stvarno udaljiti s foruma i komunicirati mailovima ili nekako drugačije pa će valjda moderatori shvatiti….
vrlo suvislo gosn. pobjeda.
tu smo glede profita naravski…
samo malo pratiti economic data i sve će biti o.k.
Ajde stavi koliki ti je profit , ali sliku ne prićala bez veze … [pray] [proud]
Nema veze drugi put ( danas kao i nikad nije taj dan ). Profit samo rekla kazala.
[/quote]
ma vidi ti njega…
jel netko razumije što hoće? Ja ovaj jezik ne razumijem, preretardirano je napisano…
Vjerojatno znate ali opreza nikad dosta-trenutno vlada ekstreman bullish sentiment,osobito danas moguća volatilnost,take care!
ide to UP