Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Pa šta je ovo, sve žive dionice u minusu a SPX u plusu [shocked]

Manipulacija, eto što je…. [lol]

Manipulacija, eto što je…. [lol]
[/quote]

Ja bi radije da su sve žive dionice u plusu a SPX u minusu [lol]

“A man's got to do what a man's got to do”

http://blogs.wsj.com/marketbeat/2010/09/09/are-you-ready-for-some-football-stocks-for-tonights-kickoff/?mod=rss_WSJBlog&mod=marketbeat
Vidiš logike počinje nogomet (šatro nogomet, onaj njihov) I neke dionice će od toga imati koristi.

who dares, wins

sutra ce sve pasti u americi za 1poso,pa shortajte spy nece te se zeznuti

1. daj si napravi novi accnt
2. danas USA ide up
3. ako si siguran da ide dole onda rađe shortaj FAS nego SPY..

a do tada igraj se na virtualnoj burzi…lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@inverter – evo link za Nasdaq toolkit .. stavio sam ga tamo.

Vaš link

1. daj si napravi novi accnt
2. danas USA ide up
3. ako si siguran da ide dole onda rađe shortaj FAS nego SPY..

a do tada igraj se na virtualnoj burzi…lp
[/quote]
bumo vidli

Zato trejdaš malo "furures"-a za zadnji dan i znaš da će dignuti … za 2 sata nije puno bilo je nekad i bolje … "korica kruha" ali meni više nego dosta ima i za parizer.

[/quote]

Koliki ti je margin?
[/quote]

Više nego dovoljan …. ali ne koristim to skoro nikad.
Vidi zadnji moj post na linku za stranicu poslovnog na ovoj temi (ima komadića ES ko u prici)

http://www.poslovni.hr/forum/sto-smo-danas-trzili-na-stranim-trzistima-kapitala-7368-pg447.aspx#post1011622

inverter*
prijatelju samo jedna riječ AGEN..
dalje sve znaš..
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

inverter*

On je sa svima "prijatelj" ko mu da bilo kakvu i pitanje je i to veliko kakvu informaciju (koju može iskoristiti), ali svejedno on skupi sve pa probere.

inverter*

On je sa svima "prijatelj" ko mu da bilo kakvu i pitanje je i to veliko kakvu informaciju (koju može iskoristiti), ali svejedno on skupi sve pa probere.
[/quote]

A vidiš on nama nije proslijedio te klučne informacije,normalno da ih je zadržao za sebe "kako sam kažeš sve je znao" – čovek piz** , pita od svih a, ne daje ništa, ko crknuta krava je. Ljutio se on ne ljutio, činjenice su tu,a istina boli.

@pobjeda

Koristiš li "SODI" – strategiju. Ne može se pogriješiti. Pola poslovnog se na tome obogatilo.
SODI … (S) Suprotno (OD) od (I) Inverter.Dotićni kupio CGA,isti fljusnuo ko kamen,UNG najvijao za njega pado ko kamen kad je rekao da ima interesatnijih dionica ovaj odmah narastao itd. Nema ne griješi taj lako … samo promatraj … pare ćeš da zaradiš.

New Report

Close