UNG spreman za uzlet
Mir … evo radije lupetajte kako dalje nego gluposti.
ovo samo ti kuzis
+CGA
Za danas dosta, 2x svoje mjesećne plaćice uhvatio, više nego ok. Sutra novi dan.
Daj malo objasni kako trguješ sa E-minis futuresima ako ti nije teško, mislim da se s tim može trgovati od 0-24 i što je to HLXV.
Thanks
UNG spreman za uzlet
Kolega inverter, pa majku mu staru rekli smo da se kanite tog UNG-a do daljnjeg.
Niste valjda kupili?
Kolega inverter, pa majku mu staru rekli smo da se kanite tog UNG-a do daljnjeg.
Niste valjda kupili?
[/quote]
ma sad gledam dali opalit …. [sad] CGA uzeo….
[/quote]
Baš sam pogledao taj CGA, mogao bi taj gap popuniti ali mi je preriskantno sad za par posto ulaziti
Daj malo objasni kako trguješ sa E-minis futuresima ako ti nije teško, mislim da se s tim može trgovati od 0-24 i što je to HLXV.
Thanks
[/quote]
HLXW.OB … dionica kao i svaka druga Vaš link
futures trade isto kao i dionice samo 1 Es$ futures ugovor je vrijedan cca 56 000 S ( sad koliki ti je leverange ??? ) … i samo kod ocpcion ili futures brokera je koliko ja znam povoljan za trgovanje.
DObro je ovo, sutra nek otvori ispod 1090 da se popuni taj gap i onda nek zatvori iznad 1091, formirat će se bull flag i možemo u nove radne pobjede [thumbsup]
Thanks
[/quote]
HLXW.OB … dionica kao i svaka druga Vaš link
futures trade isto kao i dionice samo 1 Es$ futures ugovor je vrijedan cca 56 000 S ( sad koliki ti je leverange ??? ) … i samo kod ocpcion ili futures brokera je koliko ja znam povoljan za trgovanje.
[/quote]
Thanks. Ova dionica HLXV mi se ne pojavljuje na Free stock charts pa zato sam pitao. Pitam za e minise jer mi je to misterija a čini mi se zanimljivo