Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

pozdravio se ja sa UNG prije 10 tak dana…al drzim ga na oku… [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Samo reci koji smjer ide … da se orijentiram ??? Normalno … suprotno ??? Dam ti i provizije od dobiti.

Nema druge da zovem ? … ili ćekam jockera on još nikad nije pogriješio više od 200% ???

Samo reci koji smjer ide … da se orijentiram ??? Normalno … suprotno ??? Dam ti i provizije od dobiti.
[/quote]
a svakakva gamad i ovdje zalazi [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jedino me panika oću li sutra na 1150 S&P stići sve iskrcati … odavno nije bio ovakvi bull market. [angry] [shocked] [lol] [lol] [lol]

"Onaj" ne piše ništa danas. Totalno sam "obezglavljen" neznam šta da kupim – prodam.
SODI – strategija danas 0 bodova.

all out….sljedi malo duzi vikend ….

Kamo ćemo dalje u USA? Napad na 1110 ili rikerc?
Zanimljiv je FAZ zadnjih 10ak minuta pred zatvaranje je bilo pritiska na kupnji…upućuje li to na nešto?

kamo dalje njemci kada ameri u ponedjeljak ne rade,u utorak manji pad kod amera jer su i ovaj plus na silu izvukli,trebalo je zavrsiti ispod 1posto plusa

jos uvjek smo u padajucem kanalu… [undecid]

Predlažem da se naziv ove teme promijeni u "Što je Rocky danas tržio na stranim tržištima kapitala"

Nitko sretniji od mene kad bi ovdje pisalo još jedno 10-20 ljudi…

Ali većini je valjda dosadno pisati negdje gdje ne mogu ništa nadrukati. [lol]
[/quote]
mi pisemo ali tebe nema…..nisi valjda prestao pisati zbog jedinica….ma ko to jos gleda????? i sto ima netko od toga ?????

+CAT
+TCK
+SVM

U petak of course

“A man's got to do what a man's got to do”

New Report

Close