Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ovdje mi se cini dostignut target ….komentari ??

Malo je vas je možda gospon Kobescak previše špotal oko onog UNG-a ali čujte treba znati i poslušati tuđe mišljenje dok ne stvorite vlastitu strategiju. Samo bi vam htjela ukazati na jednu od najbitnijih formacija a to je trokut. Kad vidite trokut velika je šansa da će se ostvariti zato ga je uvijek zahvalno pratiti. Ali nema veze svi učimo još uvijek i nikad ne bumo sve naučili tak da i pogreške idu u red službe. Kaj se tiče ovog vašeg SANM malo sam to pogledala i ovak mi se čini da bi to moglo još dolje jedno 10%, moguć manji odbijanac prije ili poslije ali dugoročno target 6,30. Meni izgleda loše generalno. Ali čujte ako imate osjećaj za filing…… U svakom slučaju sretno. Pozdrav
[/quote]
je ospotao me…malo je ego prejak… [proud] ovdje ja imam feeling za odbijanac barem do 12.50 cca a poslje me apsolutno no intereso
bumo vidili drugi tj ,hvala na komentaru

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kupio malo FAZa čim su otvorili…..

“A man's got to do what a man's got to do”

kako od pusikane napraviti dobitak …. ili 2x veću pušikanu … 1 je ES futures , drugi je 6E futures

Ima li zainteresiranih za RIMM?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ima li zainteresiranih za RIMM?

Ima, ima za cca 25 dana [proud]

Trgovah malo … kako ovdje znalci kažu "za koricu kruha" … nije puno ali … neka se nađe. [rolleyes]
Plavo je (+) crveno (-) ( ali ga nema …. [wink])

Čestitam! [thumbsup]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Kolega Hromi dabar-znanac ili Vidra…
Meni je 1500 dolara zarade za pol sata dovoljno…
A provizije imam jakooooo niske…

lijep pozdrav i najte brinuti za mene

Hohoho, prijatelju ,meni se čini da ti vidiš vidre, dabrove, bijele miševe i ostalu krznariju kud god da pogledaš

Samo nikako da vidiš koju kunu [thumbsup]

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Konačno je bull market …. to svima odgovara. [thumbsup] [proud]

UNG nikako na novi target cca 4$ …. sta se desava stvarno je bull .. ili zahebavas ????

Ne brini nisam sam to sam smislio … pitaj Invertera on zna TA. Ja i TA smo dva razlićita pojma ako ko zna zna on. …

P.S. napravi 100% suprotno od onog što ti on kaže.

Ne brini nisam sam to sam smislio … pitaj Invertera on zna TA. Ja i TA smo dva razlićita pojma ako ko zna zna on. …

P.S. napravi 100% suprotno od onog što ti on kaže.

Pa dosad je sve 100% pogodio ali suprotno …. ne griješi taj lako.

New Report

Close