Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

A u p…. sTrininu…
http://www.google.com/finance?q=NYSE:TSL
[wink]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Dobar DMGM … sa 0.003 na 0.155 … sad je na + 5100 % … ali će biti [cry] [cry] [cry] uskoro !!!!!

Ošlo sve na 0.200 stop loss ….

Ošlo sve na 0.200 stop loss ….

Lijepim treću zakrpu..stop…šalji pare za novi gumenjak…stop loss…

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

kolege ,molim komentare za UNG
misljenja sam da idemo debelo preko 8$

Definitivno si u pravu,ali te malo je.. vremeska komponenta jer to isto tako ide i na 6$ kao i na tvojih 8$, ali kad ????
[/quote]
na 6 $ neide tako skoro….
[/quote]

Kako ne ide kad ide,
H&S ko kuća,
target 6

Inače ja prodo GS danas, uzeo 10%
[/quote]

+TSL

razlog? tehnicki mi bas ne vristi kupi [undecid]
[/quote]

Prijatelju, ostavi se ti tehničke analize jer ćeš sve novce izgubiti. Ti vidio kako ljudi stavljaju grafove na temi Tehnička analiza pa reko što ne bi i ja malo crto grafove, jelda?

Dakle, potpuno si u krivu ušao u UNG a rekli smo ti da to ide na 6$ sigurno i sad si već 15% u minusu.
Ali može to i gore jer ovdje ti je target 5$. A na 5$ ćeš biti 35% u minusu. A to nije dobro.

I onda još daš mišljenje da TSL nije buy tehnički, kad je to bio jedan od najjačih buyeva tehnički.
TA je već pokazivala kakvo će biti izvješće i indikatori su vrištali buy.

Uglavnom preporučujem ti da se okaniš tehničke analize. Da je to lako svi bi bili tehnički analitičari,
a ima ih na prste jedne ruke.

“A man's got to do what a man's got to do”

sTrina [bye]
SPXU mi nije upao za par centi… [bye]
Možda u ponedjeljak [undecid]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

sTrina [bye]
SPXU mi nije upao za par centi… [bye]
Možda u ponedjeljak [undecid]

TSL opet ulaz na 24,60 u ponedeljak. Ide to up,up

“A man's got to do what a man's got to do”

kolege ,molim komentare za UNG
misljenja sam da idemo debelo preko 8$

Definitivno si u pravu,ali te malo je.. vremeska komponenta jer to isto tako ide i na 6$ kao i na tvojih 8$, ali kad ????
[/quote]
na 6 $ neide tako skoro….
[/quote]

Kako ne ide kad ide,
H&S ko kuća,
target 6

Inače ja prodo GS danas, uzeo 10%
[/quote]

+TSL

razlog? tehnicki mi bas ne vristi kupi [undecid]
[/quote]

Prijatelju, ostavi se ti tehničke analize jer ćeš sve novce izgubiti. Ti vidio kako ljudi stavljaju grafove na temi Tehnička analiza pa reko što ne bi i ja malo crto grafove, jelda?

Dakle, potpuno si u krivu ušao u UNG a rekli smo ti da to ide na 6$ sigurno i sad si već 15% u minusu.
Ali može to i gore jer ovdje ti je target 5$. A na 5$ ćeš biti 35% u minusu. A to nije dobro.

I onda još daš mišljenje da TSL nije buy tehnički, kad je to bio jedan od najjačih buyeva tehnički.
TA je već pokazivala kakvo će biti izvješće i indikatori su vrištali buy.

Uglavnom preporučujem ti da se okaniš tehničke analize. Da je to lako svi bi bili tehnički analitičari,
a ima ih na prste jedne ruke.
[/quote]
ung uteko ja jos odavno..7.20-7.30 $..ne cucim ja predugo nigdje… [cool] ali zbilja ung …pada ko kamen , TA ucim i volim prokomentirati ako imam s kim…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovdje mi se cini dostignut target ….komentari ??

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

350$ je bila 2000. !? Kaj se je tu pripetilo?

who dares, wins

350$ je bila 2000. !? Kaj se je tu pripetilo?
[/quote]
mozda stock-split a i nemora bit…

Malo je vas je možda gospon Kobescak previše špotal oko onog UNG-a ali čujte treba znati i poslušati tuđe mišljenje dok ne stvorite vlastitu strategiju. Samo bi vam htjela ukazati na jednu od najbitnijih formacija a to je trokut. Kad vidite trokut velika je šansa da će se ostvariti zato ga je uvijek zahvalno pratiti. Ali nema veze svi učimo još uvijek i nikad ne bumo sve naučili tak da i pogreške idu u red službe. Kaj se tiče ovog vašeg SANM malo sam to pogledala i ovak mi se čini da bi to moglo još dolje jedno 10%, moguć manji odbijanac prije ili poslije ali dugoročno target 6,30. Meni izgleda loše generalno. Ali čujte ako imate osjećaj za filing…… U svakom slučaju sretno. Pozdrav

New Report

Close