A u p…. sTrininu…
http://www.google.com/finance?q=NYSE:TSL
[wink]
Ošlo sve na 0.200 stop loss ….
Lijepim treću zakrpu..stop…šalji pare za novi gumenjak…stop loss…
Definitivno si u pravu,ali te malo je.. vremeska komponenta jer to isto tako ide i na 6$ kao i na tvojih 8$, ali kad ????
[/quote]
na 6 $ neide tako skoro….
[/quote]
Kako ne ide kad ide,
H&S ko kuća,
target 6
Inače ja prodo GS danas, uzeo 10%
[/quote]
razlog? tehnicki mi bas ne vristi kupi [undecid]
[/quote]
Prijatelju, ostavi se ti tehničke analize jer ćeš sve novce izgubiti. Ti vidio kako ljudi stavljaju grafove na temi Tehnička analiza pa reko što ne bi i ja malo crto grafove, jelda?
Dakle, potpuno si u krivu ušao u UNG a rekli smo ti da to ide na 6$ sigurno i sad si već 15% u minusu.
Ali može to i gore jer ovdje ti je target 5$. A na 5$ ćeš biti 35% u minusu. A to nije dobro.
I onda još daš mišljenje da TSL nije buy tehnički, kad je to bio jedan od najjačih buyeva tehnički.
TA je već pokazivala kakvo će biti izvješće i indikatori su vrištali buy.
Uglavnom preporučujem ti da se okaniš tehničke analize. Da je to lako svi bi bili tehnički analitičari,
a ima ih na prste jedne ruke.
sTrina [bye]
SPXU mi nije upao za par centi… [bye]
Možda u ponedjeljak [undecid]
sTrina [bye]
SPXU mi nije upao za par centi… [bye]
Možda u ponedjeljak [undecid]
TSL opet ulaz na 24,60 u ponedeljak. Ide to up,up
Definitivno si u pravu,ali te malo je.. vremeska komponenta jer to isto tako ide i na 6$ kao i na tvojih 8$, ali kad ????
[/quote]
na 6 $ neide tako skoro….
[/quote]
Kako ne ide kad ide,
H&S ko kuća,
target 6
Inače ja prodo GS danas, uzeo 10%
[/quote]
razlog? tehnicki mi bas ne vristi kupi [undecid]
[/quote]
Prijatelju, ostavi se ti tehničke analize jer ćeš sve novce izgubiti. Ti vidio kako ljudi stavljaju grafove na temi Tehnička analiza pa reko što ne bi i ja malo crto grafove, jelda?
Dakle, potpuno si u krivu ušao u UNG a rekli smo ti da to ide na 6$ sigurno i sad si već 15% u minusu.
Ali može to i gore jer ovdje ti je target 5$. A na 5$ ćeš biti 35% u minusu. A to nije dobro.
I onda još daš mišljenje da TSL nije buy tehnički, kad je to bio jedan od najjačih buyeva tehnički.
TA je već pokazivala kakvo će biti izvješće i indikatori su vrištali buy.
Uglavnom preporučujem ti da se okaniš tehničke analize. Da je to lako svi bi bili tehnički analitičari,
a ima ih na prste jedne ruke.
[/quote]
ung uteko ja jos odavno..7.20-7.30 $..ne cucim ja predugo nigdje… [cool] ali zbilja ung …pada ko kamen , TA ucim i volim prokomentirati ako imam s kim…
ovdje mi se cini dostignut target ….komentari ??
350$ je bila 2000. !? Kaj se je tu pripetilo?
Malo je vas je možda gospon Kobescak previše špotal oko onog UNG-a ali čujte treba znati i poslušati tuđe mišljenje dok ne stvorite vlastitu strategiju. Samo bi vam htjela ukazati na jednu od najbitnijih formacija a to je trokut. Kad vidite trokut velika je šansa da će se ostvariti zato ga je uvijek zahvalno pratiti. Ali nema veze svi učimo još uvijek i nikad ne bumo sve naučili tak da i pogreške idu u red službe. Kaj se tiče ovog vašeg SANM malo sam to pogledala i ovak mi se čini da bi to moglo još dolje jedno 10%, moguć manji odbijanac prije ili poslije ali dugoročno target 6,30. Meni izgleda loše generalno. Ali čujte ako imate osjećaj za filing…… U svakom slučaju sretno. Pozdrav