Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Prodao ga ja, dosta za danas!
Ali je svakako zanimljivo odraditi 10% na MRVL na dan kad je market u minusu 1%, pa onda odraditi i skoro 10% na TSL kad je market u minusu preko 1%. Jel se to zove "pick"??? [undecid]

naravno sve što si u + je pick …. ali , matematika ???? % ???? i slićno …. ?????

TSL Q2 profit $0.52 vs est of $0.49 – ufff evo ja stavio sell short 24.14 ali ne vjeujem da će doci toliko visoko .. nažalost.

jel ostao nalog? [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

TSL Q2 profit $0.52 vs est of $0.49 – ufff evo ja stavio sell short 24.14 ali ne vjeujem da će doci toliko visoko .. nažalost.

jel ostao nalog? [cool]
[/quote]

naravno , ali ga ne bude vidio poklopljenog … sad pa nadalje sikirće

Evo kupio 2 k(g) BIDU cca 77.50$ pa da vidimo …. red je da popusim nesto danas …

Izašo BIDU …. 77.85$ stop loss …hebiga 500$ je večerica dobra ..još ako si bio na CRES-u kao ja … umrao sam od gladi … nema riba ..nema ništ …. sve skupo.

jopet vrtimo u krug … hoce li sad da popusim ulaz 77.60 stop losovima na 77.85 … hahhahaha

vani + 231$ … danas dosta … idem večerala sa čekinja .

Nekom trebala bude ne bude karta ??????

TSL gori ask… [cool]

čestitke [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

TSL gori ask… [cool]

čestitke [thumbsup]
[/quote]

Opet te @valentine krenulo kao kad si na onaj dan na – 1000 bodova DOW-a (slovima: minus 1000 bodova DOW-a ) pričao da idemo gore ??? ili sam nešto propustio …. matematika ????

Što si ljubomoran na miska, njemu sam čestitao, tebi isto čestitam [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

meni .. ja nisam trgovao nista …strah me sorry

New Report

Close