Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

+TSL

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

+TSL

razlog? tehnicki mi bas ne vristi kupi [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

+TSL

Ako se ne varam sutra ide izvješće? Fundamenti su za sada bili OK, TA kaže da nije pravi trenutak, ali to izvješće može napraviti čudo tako da bi ja ako bi ušao svakako stavio stop i to blizu.

+MRVL

Pre-market: 16.26 +1.35 (9.05%)
[wink]
[/quote]

Odličan pick je to bio. [thumbsup] Nadam se da si izašao jer to sad ide dolje .Ovo je bio čisti iskrcaj
[/quote]

kao što rekoh

“A man's got to do what a man's got to do”

+TSL

Ako se ne varam sutra ide izvješće? Fundamenti su za sada bili OK, TA kaže da nije pravi trenutak, ali to izvješće može napraviti čudo tako da bi ja ako bi ušao svakako stavio stop i to blizu.
[/quote]

Ne može izvješće ništa napraviti. Izvješće je već u TA

“A man's got to do what a man's got to do”

++TSL
U inat svim babarogama [smiley]

++TSL
U inat svim babarogama [smiley]

kao i ADAC, SPPH …. 🙂

TSL gori ask… [cool]

TSL gori ask… [cool]

ahaaaa !!!!

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Nekako mi ipak bio draži ADAC na 0.0064 ušao … jadan otišao sav na 0.0159 ….. nije puno ali je podnošljivo ipak. [proud] [thumbsup]

TSL Q2 profit $0.52 vs est of $0.49 – ufff evo ja stavio sell short 24.14 ali ne vjeujem da će doci toliko visoko .. nažalost.

Prodao ga ja, dosta za danas!
Ali je svakako zanimljivo odraditi 10% na MRVL na dan kad je market u minusu 1%, pa onda odraditi i skoro 10% na TSL kad je market u minusu preko 1%. Jel se to zove "pick"??? [undecid]

New Report

Close