Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Nakon zatvaranja Wall Streeta, Hewlett-Packard objavio je da je izvršni direktor tvrtke Mark Hurd podnio ostavku, nakon pokretanja istrage o optužbama za seksualno uznemiravanje. U produženom trgovanju cijena dionice HP-a potonula je 9 posto.
Gle vraga šta rade cice !? Ovo bi se moglo odbiti… neće valjda zbog cica firma da propadne…

who dares, wins

Nakon zatvaranja Wall Streeta, Hewlett-Packard objavio je da je izvršni direktor tvrtke Mark Hurd podnio ostavku, nakon pokretanja istrage o optužbama za seksualno uznemiravanje. U produženom trgovanju cijena dionice HP-a potonula je 9 posto.
Gle vraga šta rade cice !? Ovo bi se moglo odbiti… neće valjda zbog cica firma da propadne…

najbolje ce proc kupci u after marketu [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dali je netko u ABK ili misli ući sutra ako izvješće bude ok?
Nakon zatvaranja su na +10%.

http://www.optionsxpress.com/promos/virtualtrade.aspx?cmpid=588253;50222854;33601919
Evo neke virtualke pa ako netko ima vremena da isproba i javi kak fercera.

who dares, wins

E, sad je na -22% čini se da izvješće nije blistavo… a i poslije lošeg prošlog se o bankrotu uveliko pričalo…
a baš sam se oštrio na ulaz… [yawn]

UNG-etf lovim nekakvo dno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Koje sam ja kurc… sreće. 2 mjeseca ne trgujem odmaram…., danas malo vježbam i vatam ruku.
E *ebiga moram onom pede** Alabami kupiti sutra gumenjak da se voza a, meni ne ostaje ni za tank goriva … Jebeš ti tako. Nego,nešto mi ne pišete nema … pictures-a još niko da stavi neku dobit nego sve trći laži ….., evo moje pictures od danas da nema zabune.
Trebalo bi izgledati ,da sam imalo bio pametan, biti bar x2 bolje … i bez gumenajaka, ali glup sam priznam to bar … biće bolje ( plavo je + , crveno – ) i dobro je prošlo … kako je moglo biti …..

moš objasniti sliku

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

BOT kupljeno, SLD prodano ostalo sve jasno … Realized P/L dobitak ako je plavo , crveno gubitak

moš objasniti sliku

BOT kupljeno, SLD prodano ostalo sve jasno … Realized P/L dobitak u US$ ako je plavo , crveno gubitak
u US$

ok, što onda znači ode gumenjak?
zarada je puno veća

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ok, što onda znači ode gumenjak?
zarada je puno veća

Na žalost moju … @valentine … tako je i mene zajebao …. pogledaj koliko dođe gumenjak od cca 4.5-5 m s plastićnim dnom

+MRVL

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close