Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Doći će oni na šampon target za tri dana ,nastave li ovako a onda je vjerojatan jači odbijanac…

Frankly my dear, I don't give a damn!

SPX jača potpora 1010-1015
ako to izdrži…istu neće izdržati sutra 🙂

nema dileme…odbijanac bi mogao brzo do razine 1030-40 poena…poslije toga će down ispod 1000

nema dileme…odbijanac bi mogao brzo do razine 1030-40 poena…poslije toga će down ispod 1000

1030 je sada. (bod manje više). Dakle, do 1040 pa rikverc ako sam dobro shvatio?

rikverc sigurno ali ne danas. Sutra će biti rikverca.

rikverc sigurno ali ne danas. Sutra će biti rikverca.

izgleda da je rikverc krenuo ili mi se to samo čini sada.
Nažalost ja nisam danas bio u igri, ali bilo je prilika i za zaraditi strašno dobro, ali i za izgubiti strašno puno….

Kolege watch usd index,EUR/USD,EUR/JPY,Gold [lol]

DRYS na koljenima…moram priznati da me zaintrigirao….misljenja?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

120$ na 3$

koliko je to posto pada?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

120$ na 3$

koliko je to posto pada?

2.73 dno…..ovim tempom uskoro opet…..nije bez razloga…..rocky ???? misljenje ???

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolege watch usd index,EUR/USD,EUR/JPY,Gold [lol]

jos bi nadodao PLIN -UNG [shocked] nesto se igram s tim zadnje vrijeme….

2.73 dno…..ovim tempom uskoro opet…..nije bez razloga…..rocky ???? misljenje ???

Sad je čupavo jer je pitanje kako će riješiti financiranje za nove platforme. A milijardu $ nije baš lako naći na cesti.

Ne znam, da nije bilo BP nezgode onda bi sad bila drugačija situacija. Ovako je pomalo neizvjesno.

New Report

Close