Sad sam tek skužio da mi je jučer prošao kupovni nalog za APWR… čudna dionica, čudni fundamenti, čudne prognoze, tko zna što slijedi… [lol]
Za ono jučer kupljeno sam stavio stop-loss, ako danas padnu ispod S&P 1040 i ostanu tamo, onda će vjerojatno nastaviti prema dolje još neko vrijeme.
Tko pogodi pattern koji rade Jenkiji častim ga kod Bevande,a nije šampon protiv peruti [lol]
Riječ je o novom patternu koji već ima službeno ime Dick on head, naš Srećko Fodrek ga je
već slobodno preveo Pimpekom po čelu, a isti će biti objavljen tek u ovogodišnjem izdanju Bulkowskog.
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] ,pozdrav Felixu ma gdje bio,Grobi sve bliže njegovom bear targetu,ajde neka i on jednom pogodi [lol]
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] ,pozdrav Felixu ma gdje bio,Grobi sve bliže njegovom bear targetu,ajde neka i on jednom pogodi [lol]
Neboj se zato sutra GROBI ima da leti u 3 p.m. [thumbsup]
Kako se ono kaže "bull je" ili ti " bol je velik a, biće i veći na GROBEXU" – na rvackom.
Ima li ko "all in" ???? all muk izgleda …. češkanje,svrbež, prpa, trta ????
ne ne…nije vrijeme za all in ,ja cu to prijavit….ne brini….zasad all out…
držati se dalje od tastature danas…
SPX – otvoren put prema 900-850 bodova
job report će biti lošiji od očekivanja…amerikanci su jako mobilna nacija, sklona brzim promjenama radnih mjesta i okoline, kao i velikim world tour putovanjima. Lošije job report brojke mogu biti uzrokovane i studentskim ljetnim migracijama, pri čemu se povećava broj job claim aplikacija.
SPX je u medvjeđem području. Počinje organizirani lov na blue chipove i ciljanje dna…
Mirovati u prvom satu trgovine i pričekati kako će se sektori ponašati i pokušati prepoznati kratkoročni trend…
držati se dalje od tastature danas…
SPX – otvoren put prema 900-850 bodova
job report će biti lošiji od očekivanja…amerikanci su jako mobilna nacija, sklona brzim promjenama radnih mjesta i okoline, kao i velikim world tour putovanjima. Lošije job report brojke mogu biti uzrokovane i studentskim ljetnim migracijama, pri čemu se povećava broj job claim aplikacija.
SPX je u medvjeđem području. Počinje organizirani lov na blue chipove i ciljanje dna…
Mirovati u prvom satu trgovine i pričekati kako će se sektori ponašati i pokušati prepoznati kratkoročni trend…
..i za ovaj post netko te nagradi kecom, ovo je stvarno postala razbibriga za dokone pizdeke.