Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Možda ćemo za koji tjedan kupovati i na još većem diskontu…

Nisam vjerovao u onaj H&S ali izgleda da se zaista počeo realizirati. Ako se ne odbije ovih dana ov trenutne razine cca 1040 onda bi to moglo produžiti do najavljivanih 900-950…

čekati potvrdu downtrenda….
ne želim se kockati, da mi se kocka ima Las Vegas za te stvari…počinju ličiti na crobex u vremenu Velikog šišanja…
…nije nužda trgovati…nek potvrde trend, ona ću razmisliti

Texas chainsaw massacre…[img]http://media.bigoo.ws/content/smile/character/character_35.gif[/img]

Sva sreća pa sam se natovario šorteva prošli tjedan a stop loss mi ne radi jerbo je na servisu. [thumbsup]

Dio šorteva prodan je prije 2 minute, sutra je novi dan na starom kontinentu.

Frankly my dear, I don't give a damn!

danas mnogi neće spavati, neki od šoka koliko su zaradili, a neki (većina) koliko im je para zgorilo!
A ne treba se uzbuđavati, viskić s hleda i sve će da bude dobro

ako danas završe s plusom indexi, sve Vas častim s viskić s hleda i 2 karte za pozorište da gledate Šekspira uz ambasadora

SPX zatvorio na najgorem mogućem mjestu 1041

danas mnogi neće spavati, neki od šoka koliko su zaradili, a neki (većina) koliko im je para zgorilo!
A ne treba se uzbuđavati, viskić s hleda i sve će da bude dobro

ako danas završe s plusom indexi, sve Vas častim s viskić s hleda i 2 karte za pozorište da gledate Šekspira uz ambasadora

Još da dolar ode ponovo iznad 6 čuna i di bi nam bio kraj.

SPX zatvorio na najgorem mogućem mjestu 1041

Zašto, još je moguć trzaj prema gore možda već sutra?

SUTRA JOŠ MALO DOLE MOŽDA…graf u prilogu

sutra ćemo kupovati na diskontu…danas je skupo 🙂

DPTR malo mi je falilo…suzdrzao se…..ne fali puno do duplog dna [sad]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kaj ti to znači?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kaj ti to znači?
[/quote]
to znači da će još malo dolje do linije pa odbijanac i nakon toga tobogan smrti

Magic close bullsa [lol]

New Report

Close