Johny007 @ ne zanima me BP ni najmanje…..na crobiju nije problem ulaz….nego je problem prodati [lol] [lol] [lol] nema ovaca ,a kako mi se cini nece ih ni bit tako skoro …. [bye] [bye] [bye]
Normalno … ne bi ni mene da imam 0.3 dionice BP. Lova ide na lovu. Sa mojim prijateljima imam zajedno 3x više ( 3 dionice cca 500kn ….. ebiga ko ima ima ). Cekam da 2025 i imam duplo manje.
zebroj @ ????????? [undecid] [shocked] [huh] [sad]
Johny007 @ ne zanima me BP ni najmanje…..na crobiju nije problem ulaz….nego je problem prodati [lol] [lol] [lol] nema ovaca ,a kako mi se cini nece ih ni bit tako skoro …. [bye] [bye] [bye]
Opa … sad još i to koliko rijeći engleskog jezika znaš ??? 2 ili 3 dobar …. ja toliko kineskog i islandskog jezika znam i a, i jeo sam . Ovaca ima uvijek … znam da si tu zbog izvanrednog poznavanja TA i engleskog jezika. Stalno mi šalju poruke za GAP i TA pitaj @inverter …. te bi molio da Vam se obratim ako je ikako moguće s idejom kako dalje. Inaće sam korisnik Agram brokera i to sam ćuo da uskoro idu u stećaj .. pa pitam da begam odmah ili sad kao i banke ili nafta. Mišljenje ???
danas prilika za popravni ulaz ….. [cool]
Evo jedna zanimljiva dionica za penny stock huntere: VUOC iliti VUOC.OB
Zanimljiva je zbog toga što će firma možda u roku 6-12 mjeseci ili propasti ili će proizvod ispasti uspješan i zaista revolucionaran kako najavljuju.
S obzirom da do sada nisu propali te da su uspjeli ishoditi nekakvo financiranje, izgleda da netko ipak stoji iza njih.
No treba ovdje pročitati i upozorenja koja su napisali vezano uz pomalo neizvjesnu budućnost:
Vaš link
Eto pa tko voli nek izvoli…
Evo jedna zanimljiva dionica za penny stock huntere: VUOC iliti VUOC.OB
Zanimljiva je zbog toga što će firma možda u roku 6-12 mjeseci ili propasti ili će proizvod ispasti uspješan i zaista revolucionaran kako najavljuju.
S obzirom da do sada nisu propali te da su uspjeli ishoditi nekakvo financiranje, izgleda da netko ipak stoji iza njih.
No treba ovdje pročitati i upozorenja koja su napisali vezano uz pomalo neizvjesnu budućnost:
Vaš link
Eto pa tko voli nek izvoli…
Ne trgujem OB … sorry … pre-riskatno.
Ne trgujem ni ja sa takvim dionicama, ali slučajno sam na to naletio, pa rekoh da podijelim sa kolegama koji vole rizik… [thumbsup]
danas prilika za popravni ulaz ….. [cool]
Mišljenje ????
jedna ljepa voznja 2 mjeseca [cool] obozavam usa [kiss]
jedna ljepa voznja 2 mjeseca [cool] obozavam usa [kiss]
I ja … kako matematika ???