Kolege evo Vam nešto korisno, besplatni LEVEL II, gledajte bid / ask za SVAKU dionicu đabe:
http://www.level2stockquotes.com/level-ii-quotes.html
na dnu stranice je i sami upusujete po 3 dionice koje Vas zanimaju….
Ma odlično i dubina naloga mu dobra za te pare. [thumbsup]
Btw, jel ima itko da se usudio kupovati BP?
Ja do sada nisam, a ne usudim se ni danas makar je već apsurdno nisko.
Pitanje je na mjestu.
Btw, jel ima itko da se usudio kupovati BP?
Ja do sada nisam, a ne usudim se ni danas makar je već apsurdno nisko.
Rocky, zašto smatraš da je apsurdno nisko?
Rocky, zašto smatraš da je apsurdno nisko?
To je firma koja ima godišnju dobit od 20 milijardi $.
To je više nego hrvatski proračun. I jednog dana kad vrate dividendu onda će ona biti 10ak % na ovu cijenu.
Ne znam koliko će trebati ukupno platiti sve ove troškove zbog zaljeva. Ali ne bi trebali prijeći 10ak milijardi $ (barem kako se piše) a BP će rezervirati 20 milijardi $ za svaki slučaj.
Onaj tko pogodi dno će dobro zaraditi. Samo je pitanje gdje je dno.
Onaj tko pogodi dno će dobro zaraditi. Samo je pitanje gdje je dno.
Ma kakvo gađanje i pogađanje. Siguran sam da nam inverter može dati, s obzirom na svoje poznavanje tehničke analize, odlično mjesto za ulaz.
Ma kakvo gađanje i pogađanje. Siguran sam da nam inverter može dati, s obzirom na svoje poznavanje tehničke analize, odlično mjesto za ulaz.
[/quote]
da imas imalo znanja o TA nebi ovako nesto izjavio ,bp radit analizu nakon ove havarije [bye] [bye] [bye]
Ovi tvrde da će BP propasti
[/quote]
da imas imalo znanja o TA nebi ovako nesto izjavio ,bp radit analizu nakon ove havarije [bye] [bye] [bye]
[/quote]
Luzeru, vidi se da nemaš pojma. [lol]
Rocky, kada si izgubljen i ne znaš što dalje, ovakvi članci su pravi putokaz. Sjeti se npr. AIG-a.
Ovakvi članci su signal.
Dakako, glavni signal mi i dalje ostaje inverter. Definitivno najjači signal da je stiglo vrijeme za dobar ulaz.
Johny007 @ ne zanima me BP ni najmanje…..na crobiju nije problem ulaz….nego je problem prodati [lol] [lol] [lol] nema ovaca ,a kako mi se cini nece ih ni bit tako skoro …. [bye] [bye] [bye]
Složit ću se ovaj puta s tobom, nek ti bude.
S time da ovaca ima, samo se ne prepoznaju [tongue]
Složit ću se ovaj puta s tobom, nek ti bude.
S time da ovaca ima, samo se ne prepoznaju [tongue]
a sto ces ,povampirili ste svi od gubitaka ….tko ti je kriv kad nemas znanje…..knjigu u ruke….i na vrijeme bjezat iz dionica……stop loss ,zakon ,a da toga ni nema na crobiju [lol] [lol] [lol]