Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

s&p 1074 to je to [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

s&p 1074 to je to [cool]

šta je to to?? Suport?

s&p 1074 to je to [cool]

šta je to to?? Suport?
[/quote]

Broj kao i svi drugi … supp prošoooo

s&p 1074 to je to [cool]

šta je to to?? Suport?
[/quote]
da

s&p 1074 to je to [cool]

šta je to to?? Suport?
[/quote]

[/quote]
griješiš ,jako bitna razina….i ja sam bio tako skeptican prema TA dok nisam procitao par knjiga i primjenio u trgovanju….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

s&p 1074 to je to [cool]

šta je to to?? Suport?
[/quote]

[/quote]
ispod oznacene linije kupovina all in do dna….jucer na kraju trgovinskog dana out 70% eto

….i ja sam bio tako skeptican prema TA dok nisam procitao par knjiga i primjenio u trgovanju….

Molim te, može li nekoliko naslova od tih koje si pročitao. I ja bih se malo educirao. [thumbsup]

ki bi da bi

….i ja sam bio tako skeptican prema TA dok nisam procitao par knjiga i primjenio u trgovanju….

Molim te, može li nekoliko naslova od tih koje si pročitao. I ja bih se malo educirao. [thumbsup]
[/quote]
imas pm

BEARSI znate li da ste suckeri u ovoj igri [lol]

Kolege evo Vam nešto korisno, besplatni LEVEL II, gledajte bid / ask za SVAKU dionicu đabe:
http://www.level2stockquotes.com/level-ii-quotes.html

na dnu stranice je i sami upusujete po 3 dionice koje Vas zanimaju….

Ja kupio danas "ujutro" GE i AA oko 15 i 11 što djeluju kao moguće točke otpora… Stop loss sam stavio relativno blizu ali nadam se da se neće aktivirati prije izvješća koja su za koji tjedan.

Žao mi je što nisam uzeo UCO. [sad]

Dobro da nisam puno trgovao prošlih 10ak dana vjerojatno bih izludio do sada.

Btw, jel ima itko da se usudio kupovati BP?

Ja do sada nisam, a ne usudim se ni danas makar je već apsurdno nisko.

Gledam EUR/USD,EUR/JPY,GO EUROO

New Report

Close