Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Jebo ti to ja se natrpao ko veliki na 10550 uff ….

Sa šortići?
[/quote]

Normalno sad ću da ih utepam …. jer strah me ovi će da lete sutra ko mutavi na 11 000 crvenih krvnih zrci do kraja tjedna ( o godinama žene nikad ne govore …) [lol] [shocked]
[/quote]
Onaj tko ima tvrdu stolicu mislim poslije vaših postova neće imati problema ima da dobije proljev da leti 30 metara, nepogrešivi ste uvjek kupite na vrhu a prodate na dnu pa Voren Bafet za vas je mala maca pa taj čovjek bi imao toliko toga naučiti od vas [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
A u kojem to mom postu piše da sam ja ikad nešto kupio? (ili prodao)
Napisao sam bar 10 puta da se ja tu samo zahebavam, a trgujem na ZSE (uglavnom kupujem INU)
[/quote]
Kolega moj post se nije odnosio na vas već na ovu dosadnu žaburinu koja je očito virtualac.

Popunio sam lotto listić poslije izvlačenja brojeva oće mi to priznati, tako i on javi da je kupio kada index padne [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

krenula je trojka prema dole…nebi trealo pasti ispod sp500 oko 950

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Popunio sam lotto listić poslije izvlačenja brojeva oće mi to priznati, tako i on javi da je kupio kada index padne [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Pictures uvijek stavim , a ti prijatelju nikad , nekako mi vućeš na veliko lažu ….. Ako ne znaeš strani jazici "pictures" je slika računa … ajde stavi pa da vidimo … ja odmah iza tebe i prošli put sam napisao ali neznaješ čitati … arapski može ako ne razumeš, ali da lažu i seru uvijek možeš.
Jedini gubitak mi je INA i KSST [thumbsup] [shocked] U živaj i daj slikice ili ne seri.

polako ,ti bi odmah u ponor…..dow 10 400 malo borbe prije…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@barbastari

Opet si zaboravio čitati ???? i postati slikice. A, i šta ćes u laži kraće noge od žabinih. Si bio ali si i ostao … a, sve znaš sam pa uživaj. [thumbsup]

[/quote]
Kakav ponor? Sutra će onako "odokativno" napraviti +150 bodovići…….

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@barbastari

Opet si zaboravio čitati ???? i postati slikice. A, i šta ćes u laži kraće noge od žabinih. Si bio ali si i ostao … a, sve znaš sam pa uživaj. [thumbsup]

sortici zatvorio ili prenoćis ????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
Kakav ponor? Sutra će onako "odokativno" napraviti +150 bodovići…….
[/quote]
djelim misljenje

sortici zatvorio ili prenoćis ????

Nema spavanja dok traje obnova … još im ponuđam do 02.00 ovo malo što mi ostalo u "after-marketu"

@barbastari

Evo "pictures" … golu žabu

@barbastari

Ma to sve kod nas u ZG zove se sljepić … ne zna čitat i ne zna pisat dok ne sraćka bez vezu … pogledaj ove sintagme,borism,barbastari,vidre i razni glodavci sve smrde na isto …. neznaje čitat i pisat ko da višu matematiku ( zbrajanje i oduzimanje polažu) … % su falkutet već.

@barbastari

Sračkaj sa sreću bar to. [thumbsup] [lol] e, jadni KSST i INU. Samosračkać je najgori sračkać.

New Report

Close