Sa šortići?
[/quote]
Normalno sad ću da ih utepam …. jer strah me ovi će da lete sutra ko mutavi na 11 000 crvenih krvnih zrci do kraja tjedna ( o godinama žene nikad ne govore …) [lol] [shocked]
[/quote]
Onaj tko ima tvrdu stolicu mislim poslije vaših postova neće imati problema ima da dobije proljev da leti 30 metara, nepogrešivi ste uvjek kupite na vrhu a prodate na dnu pa Voren Bafet za vas je mala maca pa taj čovjek bi imao toliko toga naučiti od vas [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
A u kojem to mom postu piše da sam ja ikad nešto kupio? (ili prodao)
Napisao sam bar 10 puta da se ja tu samo zahebavam, a trgujem na ZSE (uglavnom kupujem INU)
[/quote]
Kolega moj post se nije odnosio na vas već na ovu dosadnu žaburinu koja je očito virtualac.
Popunio sam lotto listić poslije izvlačenja brojeva oće mi to priznati, tako i on javi da je kupio kada index padne [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
krenula je trojka prema dole…nebi trealo pasti ispod sp500 oko 950
Popunio sam lotto listić poslije izvlačenja brojeva oće mi to priznati, tako i on javi da je kupio kada index padne [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Pictures uvijek stavim , a ti prijatelju nikad , nekako mi vućeš na veliko lažu ….. Ako ne znaeš strani jazici "pictures" je slika računa … ajde stavi pa da vidimo … ja odmah iza tebe i prošli put sam napisao ali neznaješ čitati … arapski može ako ne razumeš, ali da lažu i seru uvijek možeš.
Jedini gubitak mi je INA i KSST [thumbsup] [shocked] U živaj i daj slikice ili ne seri.
krenula je trojka prema dole…nebi trealo pasti ispod sp500 oko 950
polako ,ti bi odmah u ponor…..dow 10 400 malo borbe prije…..
@barbastari
Opet si zaboravio čitati ???? i postati slikice. A, i šta ćes u laži kraće noge od žabinih. Si bio ali si i ostao … a, sve znaš sam pa uživaj. [thumbsup]
@barbastari
Opet si zaboravio čitati ???? i postati slikice. A, i šta ćes u laži kraće noge od žabinih. Si bio ali si i ostao … a, sve znaš sam pa uživaj. [thumbsup]
sortici zatvorio ili prenoćis ????
polako ,ti bi odmah u ponor…..dow 10 400 malo borbe prije…..
[/quote]
Kakav ponor? Sutra će onako "odokativno" napraviti +150 bodovići…….
[/quote]
djelim misljenje
sortici zatvorio ili prenoćis ????
Nema spavanja dok traje obnova … još im ponuđam do 02.00 ovo malo što mi ostalo u "after-marketu"
@barbastari
Evo "pictures" … golu žabu
@barbastari
Ma to sve kod nas u ZG zove se sljepić … ne zna čitat i ne zna pisat dok ne sraćka bez vezu … pogledaj ove sintagme,borism,barbastari,vidre i razni glodavci sve smrde na isto …. neznaje čitat i pisat ko da višu matematiku ( zbrajanje i oduzimanje polažu) … % su falkutet već.