pusti ti to, pokazuju naznake da je burza na Red Bullu i da će poletjeti, a pazi da u minusu ne završe
[/quote]
Kao što ranije i rekoh, ode sve vrit…ova igra je bila očigledna, ali u zadnjim minutama će dići burzu
UNG me omasilo za 1 cent…..cekam u zasjedi na 8.19 jos uvjek
pusti ti to, pokazuju naznake da je burza na Red Bullu i da će poletjeti, a pazi da u minusu ne završe
[/quote]
Kao što ranije i rekoh, ode sve vrit…ova igra je bila očigledna, ali u zadnjim minutama će dići burzu
[/quote]
grrrrrrr , za jedan cent me omasio odbijanac…..
[/quote]
[/quote]
Hoće li?
Hoće li?
Nema više ni hrane za krokodili ….sve pocrkalo …lele jebo USA gledaj ove naše tu je lova !!!
Jebo ti to ja se natrpao ko veliki na 10550 uff ….
Sa šortići?
Sa šortići?
[/quote]
Normalno sad ću da ih utepam …. jer strah me ovi će da lete sutra ko mutavi na 11 000 crvenih krvnih zrci do kraja tjedna ( o godinama žene nikad ne govore …) [lol] [shocked]
[/quote]
Onaj tko ima tvrdu stolicu mislim poslije vaših postova neće imati problema ima da dobije proljev da leti 30 metara, nepogrešivi ste uvjek kupite na vrhu a prodate na dnu pa Voren Bafet za vas je mala maca pa taj čovjek bi imao toliko toga naučiti od vas [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
[/quote]
Hoće li?
[/quote]
treba kupovati dok je roštilj vruč, a ovo se ohladilo i ne valja…. jedino se ne treba gurati u vruč roštilj, jer se opečeš po prsti…bolje trljana salata (ne guljena) i beli bubregi kod mandatara….
Sa šortići?
[/quote]
Normalno sad ću da ih utepam …. jer strah me ovi će da lete sutra ko mutavi na 11 000 crvenih krvnih zrci do kraja tjedna ( o godinama žene nikad ne govore …) [lol] [shocked]
[/quote]
Onaj tko ima tvrdu stolicu mislim poslije vaših postova neće imati problema ima da dobije proljev da leti 30 metara, nepogrešivi ste uvjek kupite na vrhu a prodate na dnu pa Voren Bafet za vas je mala maca pa taj čovjek bi imao toliko toga naučiti od vas [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
A u kojem to mom postu piše da sam ja ikad nešto kupio? (ili prodao)
Napisao sam bar 10 puta da se ja tu samo zahebavam, a trgujem na ZSE (uglavnom kupujem INU)
Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.
Svi usragaći bi trebali skupa s tobom na novi Fejs ( piše se ako već ne znaš strani jaziki Facebook ) .
A moderator ne može da uvjeri nekog bez mozga da istog kupi ili posudi. Imaš na placu teleći i jagnjeći jeftino.
Imaju u svakom slućaju veći BV od lješnjak u stakleniku.
[/quote]
Kolega, molim Vas da ne zovete na mobitel kolegu BorisM, jer kaže da neće ni s Vama razgovarati ni samnom jer mu se troši baterija na mobitelu, a skupo je puniti mobitel svaki dan, treba štedjeti struju. Hvala na razumijevanju