Decki, imate ICQ, Skype, Fejs i ostale chat programe za prepucavanja. Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.
Ovaj tjedan će biti nevjerojatno dobar, pon i utorak up, i onda rušenje do bolova…Do sada u sitne sate trgujem na Azijakom tržištu i imalo se šta odraditi, dolar jača i mislim da će dan dva rasti pa pad….
Pljujte me….
Kolege je li itko u FSLR,mislim da je red hot zbog korelacije s eurom,Obamine podrške green energy …etc,anyway ja in otkad je pred 2 tjedna 98% bilo bullish na $ [lol]
futures dow preko 10 500 ,,, [rolleyes] danas rally [cool]
futures dow preko 10 500 ,,, [rolleyes] danas rally [cool]
pusti ti to, pokazuju naznake da je burza na Red Bullu i da će poletjeti, a pazi da u minusu ne završe
Iz grfa na S&P je vidljivo da se gradi formacija Head&Shoulders, iako desno rame još nije gotovo…
Ako formacija bude kako izgleda, znači možda još malo rasta pa down
Decki, imate ICQ, Skype, Fejs i ostale chat programe za prepucavanja. Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.
U svakom slučaju je dobro da ti nisi tamo …. kao ni ovdje (tisući-ti luser pro-palog foruma) … LP
Nadam se da ćeš shvatiti “sintagmu” ako i ne super nema te ni ovdje …
allllllll ouuuut ….
takodjer….uzeo pred kraj petak….
Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.
Svi usragaći bi trebali skupa s tobom na novi Fejs ( piše se ako već ne znaš strani jaziki Facebook ) .
A moderator ne može da uvjeri nekog bez mozga da istog kupi ili posudi. Imaš na placu teleći i jagnjeći jeftino.
Imaju u svakom slućaju veći BV od lješnjak u stakleniku.
eh sto nemam …short …..LEI ,bomba na 3.40 $ ,vidi je sad