Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Decki, imate ICQ, Skype, Fejs i ostale chat programe za prepucavanja. Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

Ovaj tjedan će biti nevjerojatno dobar, pon i utorak up, i onda rušenje do bolova…Do sada u sitne sate trgujem na Azijakom tržištu i imalo se šta odraditi, dolar jača i mislim da će dan dva rasti pa pad….
Pljujte me….

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

Kolege je li itko u FSLR,mislim da je red hot zbog korelacije s eurom,Obamine podrške green energy …etc,anyway ja in otkad je pred 2 tjedna 98% bilo bullish na $ [lol]

futures dow preko 10 500 ,,, [rolleyes] danas rally [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

futures dow preko 10 500 ,,, [rolleyes] danas rally [cool]

pusti ti to, pokazuju naznake da je burza na Red Bullu i da će poletjeti, a pazi da u minusu ne završe

Iz grfa na S&P je vidljivo da se gradi formacija Head&Shoulders, iako desno rame još nije gotovo…
Ako formacija bude kako izgleda, znači možda još malo rasta pa down

Decki, imate ICQ, Skype, Fejs i ostale chat programe za prepucavanja. Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.

U svakom slučaju je dobro da ti nisi tamo …. kao ni ovdje (tisući-ti luser pro-palog foruma) … LP
Nadam se da ćeš shvatiti “sintagmu” ako i ne super nema te ni ovdje …

allllllll ouuuut ….

hheheh … dobro je da nema stresa samo vibra ??? bar kod nekih !!!!

allllllll ouuuut ….

takodjer….uzeo pred kraj petak….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovo je stvarno nezrelo i molim moderatora da odradi svoj posao. Svakog ozbiljnog ulagača ćete otjerati ne izbacivajući ovakve usere pa smo prisiljeni ići na konkurentne forume.

Svi usragaći bi trebali skupa s tobom na novi Fejs ( piše se ako već ne znaš strani jaziki Facebook ) .
A moderator ne može da uvjeri nekog bez mozga da istog kupi ili posudi. Imaš na placu teleći i jagnjeći jeftino.
Imaju u svakom slućaju veći BV od lješnjak u stakleniku.

eh sto nemam …short …..LEI ,bomba na 3.40 $ ,vidi je sad

New Report

Close