+GS
HDZ -1500$ …. short Hercegovci , barba Luka
HDZ -1500$ …. short Hercegovci , barba Luka
[/quote]
Nije ekološka katastrofa kao BP nego i kulturološka katastrofa kao i najmanje +10x veća "lopovska" katastrofa sa svoji "netjaci" i ovo malo zemlju što ostalo bez lopovi. Ode meni LKPC u k…. a, sekretar partije "Bedic" (jal ove jal one partije njemu svejedno) ali uvijek bar sekretar nist … da napravi.
mali volumeni….slaba trgovina…ja sam vani
a di se ta ina može kupit, pa da se i ja natovarim
imas za kupit …ali prodat je problem [lol] [lol] [lol]
Prodao IHE, dokupio VXX i SH , zatim kupio GLD i XLU.
Toliko od mene za ovaj tjedan koji završavam kumulativno u minusu.
Prodao IHE, dokupio VXX i SH , zatim kupio GLD i XLU.
Toliko od mene za ovaj tjedan koji završavam kumulativno u minusu.
vxx ,,dokup i samo dokup….hahahahaahhahaaha ,pa ti ces nize od mojih 520 kn [lol] [lol] [lol]
A gdje ja sad onaj gospodin koji tvrdi da tebe ozbiljnog investitora koji ovdje piše bezobrazni klinci zafrkavaju, a čujem da i okolo prijetiš ljudima nekakvom nabrijanom ekipom (valjda su skinheads u igri s obzirom na tvoj avatar). [yawn]
Osim toga ja kad nekoga zamolim da mi se više ne obraća, ne pada mi napamet da se ja nakon toga tom nekome sam obraćam svakom prilikom kao što ti ćiniš.
Što se tiče mojih investicija, one su isključivo moj problem, da nemam novaca koje unaprijed mogu otpisati ako nešto pođe krivo, ne bih niti kupovao rizične instrumente. Drž se tih svojih all in-all out 5 puta dnevno. [thumbsup]
Eh i onda netko kaže na što se ovaj forum srozao gdje Invertera-ozbiljnog investitora prozivaju.
Ja ovdje više neću pisati-nema nikakvog smisla. Čisto gubljenje vremena.
Ovom prilikom zahvaljujem kolegi koji je na susjednom topicu dao link za Oracle alat za valuaciju
opcija, zbilja korisna stvarčica.
Šteta što je takvih postova danas na ovom forumu samo u tragovima a tko god želi ozbiljno pisati ili se zdravo zafrkavati-ubijete mu svaku želju.
Forum se sveo na kolektivno pišanje jednih po drugima uz cerekanje kome je manji pimpek.
Toliko od mene.
Do viđenja i pozdrav svim ozbiljnim traderima i swingerima ma gdje god bili.
FitzPatrik@ ti se javljas….zahebavas ovdje od prvog posta…..kad si se pojavio….i to lose [bye] [bye] [bye]
zato treba drzati i Evra da ne bi bilo neugodnih iznedađenja po nas koji smo unišli na 5,8 za HRK..
[/quote]
ne svi …ja od 500-540 [cool]
[/quote]
ukupan ulaz u usd 520 kn….vise puta kupovao…..
tu sam valentine ???
znači vrtiš 100 dolara u Americi?
[/quote]
¸i ovo je tvoj ozbiljni razgovor….. [undecid] pa ne zasluzujes ni da ti se obracam uopce [angry]