OCNF ode ?????
http://www.marketwire.com/press-release/OceanFreight-Inc-Announces-Reverse-Stock-Split-to-Be-Effective-June-17-2010-NASDAQ-OCNF-1277594.htm
stock split ima
http://www.marketwire.com/press-release/OceanFreight-Inc-Announces-Reverse-Stock-Split-to-Be-Effective-June-17-2010-NASDAQ-OCNF-1277594.htm
stock split ima
[/quote]
nova oznaka OCNFD ..i promet nikakav….
tko bi se usudio nakon već djelomično odrađenog rasta…
ali ovaj iflg bi mogao još gore…zadnji put je išao do 12, a danas pokazuje da želi još
ali ovaj iflg bi mogao još gore…zadnji put je išao do 12, a danas pokazuje da želi još
kloni se tog, ja sam se opekao jako jako na tome…
promatraj SOMX, nije već dugo letio
nisi valjda fnm jucer uzeo??????
nisi valjda fnm jucer uzeo??????
[/quote]
naravno da ne…razmišljam već jedno dve čuke da uzmem iflg..ali nemrem se odlučiti…lol
AIG slabo nesto radi …sto bi rec ?????
dal se to sp500 sprema z apotop?
BP, mislim da će biti interesantan kada padne na nivo od 20-23$ i onda se ukrcati…nadam se samo da ga ne očekuje sudbina FNM, FRE, BOFL….
Super investicija oni imaju zakonodavstvo kao i mi … biće tužbi od nafte .. (viskić s hledom … ) još slijedečih 200 godinana ne dajem ni 5 $ na BP ima da idu u bankrot prije nego ti sa onu svoju banku. Moje mišljenje koje vjerovatno ne vrijedi ništa. A svako neka radi kako ima volju …ali novčći ne dam na govnići.
BP, mislim da će biti interesantan kada padne na nivo od 20-23$ i onda se ukrcati…nadam se samo da ga ne očekuje sudbina FNM, FRE, BOFL….
Super investicija oni imaju zakonodavstvo kao i mi … biće tužbi od nafte .. (viskić s hledom … ) još slijedečih 200 godinana ne dajem ni 5 $ na BP ima da idu u bankrot prije nego ti sa onu svoju banku. Moje mišljenje koje vjerovatno ne vrijedi ništa.
[/quote]
Cijenim mišljenje, ali na svu sreču meni nije nikada ništa bakrotnulo, a nadam se da neće…
dobar dio in [cool]
+GS