Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

eur_cad,zlato [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

i am, all in [cool]

Opet stavljaš svih 520 kn na panj, trebao si diverzificirati pa pola držat u kešu.
Nikada od tebe pravog investitora.Tccc.. [bye]

Frankly my dear, I don't give a damn!

i am, all in [cool]

Opet stavljaš svih 520 kn na panj, trebao si diverzificirati pa pola držat u kešu.
[/quote]
vidim da sam te jako zaitrigirao….neces vise dobit grafove badave….na racun mog truda da i ti zaradjujes….i onda vodis neke kvazi-prijatelje na janjetinu….a ne ne vise….. [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

i am, all in [cool]

Smart enough [proud]

i am, all in [cool]

[/quote]
vidim da sam te jako zaitrigirao….neces vise dobit grafove badave….na racun mog truda da i ti zaradjujes….i onda vodis neke kvazi-prijatelje na janjetinu….a ne ne vise….. [bye]
[/quote]

Ti tvoji grafovi mi dobro dođu za vrijeme pražnjenja…….na wc-u. [wink]

Frankly my dear, I don't give a damn!

za nosoroga….koliko se moze napraviti sa 520 kn [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

i am, all in [cool]

[/quote]
[/quote]

[/quote]

Što je s tobom mladiću. Imaš možda nešto drugog na repertoaru osim vrijeđanja čovjeka na forumu?
Neshvatljivo je da forum-masteri dopuštaju ovolike doze bespredmetne bahatosti i bezobrazluka na forumu?
Što si ti sebi umišljaš, stvarno si smješan. Što bi tebi netko morao ili trebao polagati račune što i s čim i koliko i gdje trguje. Da ti ne radiš možda s trilijunom dolara?

Forum s ovakvom dozom malodušja ima malo smisla…gotovo da ga i nema…

i am, all in [cool]

[/quote]
[/quote]

[/quote]

Što je s tobom mladiću. Imaš možda nešto drugog na repertoaru osim vrijeđanja čovjeka na forumu?
Neshvatljivo je da forum-masteri dopuštaju ovolike doze bespredmetne bahatosti i bezobrazluka na forumu?
Što si ti sebi umišljaš, stvarno si smješan. Što bi tebi netko morao ili trebao polagati račune što i s čim i koliko i gdje trguje. Da ti ne radiš možda s trilijunom dolara?

Forum s ovakvom dozom malodušja ima malo smisla…gotovo da ga i nema…
[/quote]
pusti ga ..povampirio se od gubitaka…..drugo mu niti ne preostaje….zavist je gadna stvar

Kod nas je sve tako kao i kod Muje i Hase … sjeti se vica o zlatnoj ribici … sve išto što i njemu ali x2 i ovaj poželi da mu se otkine jedno jajce … tako ti i ovdje nažalost funkcionira. [thumbsup]

U – Boat TRMA

ma, kakvi malodušni tipovi

ajmo izmjerit čiji je kurac veći…samo još to trebamo početi na sajmu bahatosti, profita, ultra-portfelja itd…

mislim da je ovo zbogom od mene za ove prepiske

pozdrav svim normalnim

short spy

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close