i am, all in [cool]
Opet stavljaš svih 520 kn na panj, trebao si diverzificirati pa pola držat u kešu.
Nikada od tebe pravog investitora.Tccc.. [bye]
Opet stavljaš svih 520 kn na panj, trebao si diverzificirati pa pola držat u kešu.
[/quote]
vidim da sam te jako zaitrigirao….neces vise dobit grafove badave….na racun mog truda da i ti zaradjujes….i onda vodis neke kvazi-prijatelje na janjetinu….a ne ne vise….. [bye]
i am, all in [cool]
Smart enough [proud]
[/quote]
vidim da sam te jako zaitrigirao….neces vise dobit grafove badave….na racun mog truda da i ti zaradjujes….i onda vodis neke kvazi-prijatelje na janjetinu….a ne ne vise….. [bye]
[/quote]
Ti tvoji grafovi mi dobro dođu za vrijeme pražnjenja…….na wc-u. [wink]
za nosoroga….koliko se moze napraviti sa 520 kn [cool]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Što je s tobom mladiću. Imaš možda nešto drugog na repertoaru osim vrijeđanja čovjeka na forumu?
Neshvatljivo je da forum-masteri dopuštaju ovolike doze bespredmetne bahatosti i bezobrazluka na forumu?
Što si ti sebi umišljaš, stvarno si smješan. Što bi tebi netko morao ili trebao polagati račune što i s čim i koliko i gdje trguje. Da ti ne radiš možda s trilijunom dolara?
Forum s ovakvom dozom malodušja ima malo smisla…gotovo da ga i nema…
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Što je s tobom mladiću. Imaš možda nešto drugog na repertoaru osim vrijeđanja čovjeka na forumu?
Neshvatljivo je da forum-masteri dopuštaju ovolike doze bespredmetne bahatosti i bezobrazluka na forumu?
Što si ti sebi umišljaš, stvarno si smješan. Što bi tebi netko morao ili trebao polagati račune što i s čim i koliko i gdje trguje. Da ti ne radiš možda s trilijunom dolara?
Forum s ovakvom dozom malodušja ima malo smisla…gotovo da ga i nema…
[/quote]
pusti ga ..povampirio se od gubitaka…..drugo mu niti ne preostaje….zavist je gadna stvar
Kod nas je sve tako kao i kod Muje i Hase … sjeti se vica o zlatnoj ribici … sve išto što i njemu ali x2 i ovaj poželi da mu se otkine jedno jajce … tako ti i ovdje nažalost funkcionira. [thumbsup]
ma, kakvi malodušni tipovi
ajmo izmjerit čiji je kurac veći…samo još to trebamo početi na sajmu bahatosti, profita, ultra-portfelja itd…
mislim da je ovo zbogom od mene za ove prepiske
pozdrav svim normalnim
short spy