E sad me več praviš budalom … nije da nisam ali prića je završena. Ćemu i zašto nastavljaš dalje.
Koji si ti lik… Ali ova tema nije moderirana, tu nema smisla da dodajem ljude.
A na domaćim temama možda ne pišem puno ali ih svakodnevno pratim.
Ne mogu vjerovati, naljutio si se zbog te sitnice kao neka cura koju nisam nazvao nakon dejta [wink]
E sad me več praviš budalom … nije da nisam ali prića je završena. Ćemu i zašto nastavljaš dalje.
Koji si ti lik… Ali ova tema nije moderirana, tu nema smisla da dodajem ljude.
A na domaćim temama možda ne pišem puno ali ih svakodnevno pratim.
Ne mogu vjerovati, naljutio si se zbog te sitnice kao neka cura koju nisam nazvao nakon dejta [wink]
[/quote]
Opet ponavljam sve ok. Završena prića.
Možda zato što imam najvećeg? [smiley]
To je nešto u što se ne bih htio uvjeriti empirijskom metodom [lol]
UNG ..je valjda kraj 7.90 $ bemu misa na oko 8 poceo ulazit….sad podebljah
ajmo što kupiti?
Što mislite o PNCL?
na 10 i 30 po njihovom vremenu je pokazao smjer….i eto ga nazad…..nisam vjerovao da su ti ameri toliko precizni [undecid]
kako misliš?
"vrele usne" su uvijek u prognozi kasnile pipola ( valjda zna sta je to ? )
[/quote]
vrela – ( "vrele usne " – Mash serija ) trend za sutra 09.06.2010 objavit ćemo u ponedeljak 14.06.2010.
Svijet-dionica.net …. kompletna tehnička analiza za 50 kn po dionici …. leleleee…. ja dam za 1kn i to prije Abacus i Agram brokeri .
[/quote]
I još u vas sve krivo.
Šta je sa šortići, imam jedne stare gaće u podrumu sa pedesetak rupa pa vam ih posudim. [lol]
[/quote]
Evo Dedastari
Kupio danas VXX kad je SPX bio u + 2,40 %….ajmo teorija vjerojatnosti-da SPX smanji dnevni rast ispod 1 %, dovoljno za dobru dnevnu zaradu..i mogu izaći i nemoram čekat pad.
Ako ode iznad 2,4 % gubim…
Ako ostade izemđu 1 i 2 % to je otprilike nula (kad se plate provizije)..trenutno par zelembaća bruto zarada…držim do sutra.
Ko što vidiš pametni znaju čemu služe gaće… [thumbsup]
ajmo što kupiti?
Što mislite o PNCL?
penicilin….to mi sad i treba…. [rolleyes]