Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

E sad me več praviš budalom … nije da nisam ali prića je završena. Ćemu i zašto nastavljaš dalje.

Koji si ti lik… Ali ova tema nije moderirana, tu nema smisla da dodajem ljude.

A na domaćim temama možda ne pišem puno ali ih svakodnevno pratim.

Ne mogu vjerovati, naljutio si se zbog te sitnice kao neka cura koju nisam nazvao nakon dejta [wink]

E sad me več praviš budalom … nije da nisam ali prića je završena. Ćemu i zašto nastavljaš dalje.

Koji si ti lik… Ali ova tema nije moderirana, tu nema smisla da dodajem ljude.

A na domaćim temama možda ne pišem puno ali ih svakodnevno pratim.

Ne mogu vjerovati, naljutio si se zbog te sitnice kao neka cura koju nisam nazvao nakon dejta [wink]
[/quote]

Opet ponavljam sve ok. Završena prića.

Zašto sam ja prvi na slici?

i ja isto….i jos smijeh [huh] ne shvaca nas ozbiljno?????
[/quote]

Možda zato što imam najvećeg? [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Zašto sam ja prvi na slici?

i ja isto….i jos smijeh [huh] ne shvaca nas ozbiljno?????
[/quote]

Možda zato što imam najvećeg? [lol]
[/quote]

Slažem se u pravu si …. trabunjamo o glupostima a, $$$ zaboravili.

Možda zato što imam najvećeg? [smiley]

To je nešto u što se ne bih htio uvjeriti empirijskom metodom [lol]

UNG ..je valjda kraj 7.90 $ bemu misa na oko 8 poceo ulazit….sad podebljah

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ajmo što kupiti?

Što mislite o PNCL?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

na 10 i 30 po njihovom vremenu je pokazao smjer….i eto ga nazad…..nisam vjerovao da su ti ameri toliko precizni [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kako misliš?

Američko tržište rada pokazuje znakove slabosti

http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=572%3Aameriko-trite-rada-pokazuje-znakove-slabosti&catid=51%3Asvjetska-trita-kapitala&Itemid=73

"vrele usne" su uvijek u prognozi kasnile pipola ( valjda zna sta je to ? )
[/quote]

vrela – ( "vrele usne " – Mash serija ) trend za sutra 09.06.2010 objavit ćemo u ponedeljak 14.06.2010.
Svijet-dionica.net …. kompletna tehnička analiza za 50 kn po dionici …. leleleee…. ja dam za 1kn i to prije Abacus i Agram brokeri .
[/quote]
I još u vas sve krivo.

Šta je sa šortići, imam jedne stare gaće u podrumu sa pedesetak rupa pa vam ih posudim. [lol]
[/quote]

Evo Dedastari

Kupio danas VXX kad je SPX bio u + 2,40 %….ajmo teorija vjerojatnosti-da SPX smanji dnevni rast ispod 1 %, dovoljno za dobru dnevnu zaradu..i mogu izaći i nemoram čekat pad.
Ako ode iznad 2,4 % gubim…
Ako ostade izemđu 1 i 2 % to je otprilike nula (kad se plate provizije)..trenutno par zelembaća bruto zarada…držim do sutra.
Ko što vidiš pametni znaju čemu služe gaće… [thumbsup]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

ajmo što kupiti?

Što mislite o PNCL?

penicilin….to mi sad i treba…. [rolleyes]

ajmo što kupiti?

Što mislite o PNCL?

penicilin….to mi sad i treba…. [rolleyes]
[/quote]

Pinnacle Airlines Corp.

New Report

Close