uffff, TRMA par puta je odvozio pozitivno , jucer okljevao sa kupnjom….sva sreca…malo sam suzio selekciju dionica….rocky sad vidim o cemo si pricao peny dionice….primjer ..TRMA..
Možda je jasno kao dan nama koji smo to proučili ali nekome tko prvi put naleti u USA to možda nije jasno i zato postoji forum da se netko ne upeca tamo gdje ne bi trebao, ako se to može izbjeći.
Zato i nisi pisao 6 mjeseci čuvao savjete za sebe ????
Ja se ovdje samo dobro zajebavam … jer pametnog pisanja nema … čast izuzecima.
Hvala na pohvali kaya1 [thumbsup]
A da ne bude zabune .. niti si mi prijatelj niti ćes biti ali ovo je forum a, slika govori sve, mi se pomažemo ali kad tebi treba inaće ne …
Vaš zahtjev za prijateljstvom je na čekanju … i tako 8 mjeseci .. lepo lepo … i ti prodajes sad "papriki" muda za bubrezi.
Meni su svi prijatelji iako ih neznam i nije problem. A šta ti radiš ne zanima me ali činjenice su tu … bubrezi nema.
Vaš zahtjev za prijateljstvom je na čekanju … i tako 8 mjeseci .. lepo lepo … i ti prodajes sad "papriki" muda za bubrezi.
Meni su svi prijatelji iako ih neznam i nije problem. A šta ti radiš ne zanima me ali činjenice su tu … bubrezi nema.
[lol]
Otkad se moji postovi ne moderiraju nisam prihvatio niti poslao niti jedan suvišni zahtjev za prijateljstvo jer ne vidim smisao u tome.
Jedino sam dodao par onih koji su moderirani kako bi ih mogao čitati bez čekanja, ali takvih ima možda 5-6.
A igrom slučaja pogledaj koja dvojica su baš prvi vidljivi na popisu [lol]
[lol]
Otkad se moji postovi ne moderiraju nisam prihvatio niti poslao niti jedan suvišni zahtjev za prijateljstvo jer ne vidim smisao u tome.
Jedino sam dodao par onih koji su moderirani kako bi ih mogao čitati bez čekanja, ali takvih ima možda 5-6.
[/quote]
Ovdje nema moderiranja … vrlo dobro znaš. Opet muda …. Hvala ali skužio sam te još davno.
U svakom slučaju sve najbolje da ne misliš nešto drugačije i osobno a, ako treba ,kad treba nema problema jer pomoći si možemo samo svi zajedno i više nas zna bolje nego 1.
Da više pišeš na domaćim temama onda bih te odavno dodao.
Nije mi jasno zašto te to toliko grize? [rolleyes]
A što se tiče pomaganja, mnogi su mi se obratili sa kojekakvim pitanjima na PM i svima sam odgovorio.
Zašto sam ja prvi na slici?
Nije mi jasno zašto te to toliko grize? [rolleyes]
A što se tiče pomaganja, mnogi su mi se obratili sa kojekakvim pitanjima na PM i svima sam odgovorio.
Sve OK , ja sam samo napisao činjenice, ostala diskusija je bez predmetna.
Nemam pojma…
Sve OK , ja sam samo napisao činjenice, ostala diskusija je bez predmetna.
Činjenica je da su svi ovi sa slike (skoro 100 ljudi, i ti si tamo među njima) svojevremeno poslali zahtjev za prijateljstvom, ali kao što rekoh ne prihvaćam nikoga, čak sam mislim negdje i isključio te obavijesti da me ne ometaju.
Dakle nije neki poseban razlog da baš tebe ne volim pa da te zato ignoriram. Kao što rekoh, da više pišeš na domaćim temama onda bih te odavno dodao, ovako nema smisla.
E sad me več praviš budalom … nije da nisam ali prića je završena. Ćemu i zašto nastavljaš dalje.
i ja isto….i jos smijeh [huh] ne shvaca nas ozbiljno?????