Lepo me naguzili dobio oko 78k od jučer, spušio ali ne zatvorio 42k + 32k long-a ….
Da ga jebeš BIDU će da vrijedi bar 10$ više nego sad, o jebem sam sebe glupa …
Glup ko tava …. ljut sam sam na sebe.
Bravo Kaya jebem te glupa !!!!
Ima da si čestitam na gluposti.
Dam vam “picures” ako hočete ali mi se gadi koliko sam glup.
Sreča a, ne pamet šta nisam popušio i ostalo ….. ooooo , jebem te glupa kaya. [cry] [cry]
Lijepo opomena svima pametnima.
Sam to ponavljam ko papiga a, ne napravim "stop loss" jer gospodin je "lupetao na gsm" i nije bio koncentriran i nije bio u trejdu …. nije u lovi sve …više je pitanje postupaka.
Sreča a, ne pamet šta nisam popušio i ostalo ….. ooooo , jebem te glupa kaya. [cry] [cry]
Lijepo opomena svima pametnima.
Sam to ponavljam ko papiga a, ne napravim "stop loss" jer gospodin je "lupetao na gsm" i nije bio koncentriran i nije bio u trejdu …. nije u lovi sve …više je pitanje postupaka.
nemoze uvjek bit dobitak ….jbg ,idemo dalje
Idemo dalje…a gdje nestade drug Šojić?
Možda je danas pred zatvaranje trebalo prodati nekoliko "naked puteva" od BP za idući mjesec…
25$ putevi su na kraju išli po 2.70$.
Nulta točka na taj OPEX bi bila kod cijene 22,30$. Dakle ima "lufta" za pasti još skoro 25% prije nego bi to "ulaganje" potegnulo u crveno područje. (ulaganje je možda kriva riječ za tu strategiju)
Naked putevi su potencijalno opasnai ali možda vrijedi razmotriti tako nešto ovih dana kad je cijena dionice već toliko potonula i dok je volatilnost tako visoka.
No ja ne mogu prodavati naked puteve pa ću barem mirno spavati [lol]
Kad je vako volatilno, igraj samo VIX ili opcije na bilo što…nema da omašiš….ali ipak stavi kondom
jer je Ris No Risk. [thumbsup]
Koji im je sad k… , još ću bez minusa da zavšim danas ???? Mučkalica, mučkalica kao i uvijek,
ali mora da priznam niste me izmučkali nego izjeba++. Svaka čast.
Nema smisla danas su mi živci stvarno prekratki …
Isprika svima na svim mojim glupostima ali takav dan jeb+ ga.
Će da popijem pićence da mi se ruke ne tresu ….
LP
Američko tržište rada pokazuje znakove slabosti
"vrele usne" su uvijek u prognozi kasnile pipola ( valjda zna sta je to ? )
[/quote]
vrela – ( "vrele usne " – Mash serija ) trend za sutra 09.06.2010 objavit ćemo u ponedeljak 14.06.2010.
Svijet-dionica.net …. kompletna tehnička analiza za 50 kn po dionici …. leleleee…. ja dam za 1kn i to prije Abacus i Agram brokeri .
cestitke jucerasnjim kupcima BP ispod 30 ….premarket preko 32
"vrele usne" su uvijek u prognozi kasnile pipola ( valjda zna sta je to ? )
[/quote]
vrela – ( "vrele usne " – Mash serija ) trend za sutra 09.06.2010 objavit ćemo u ponedeljak 14.06.2010.
Svijet-dionica.net …. kompletna tehnička analiza za 50 kn po dionici …. leleleee…. ja dam za 1kn i to prije Abacus i Agram brokeri .
[/quote]
I još u vas sve krivo.
Šta je sa šortići, imam jedne stare gaće u podrumu sa pedesetak rupa pa vam ih posudim. [lol]
samo neka narastu još 1-2 %…će istresem onaj IHE što ga držim već dva tjedna…
Čitaj bolje…jučer je bio u gubitku na longu ali će danas da zaradi. Pa svi držimo i long i šrot…nema da brinemo….dok god je rodeo na marketu… [thumbsup]
Možda je danas pred zatvaranje trebalo prodati nekoliko "naked puteva" od BP za idući mjesec…
25$ putevi su na kraju išli po 2.70$.
Evo da je netko to učinio mogao je danas spremiti u džep lijepih 50%… Dobar posao za niti 24 sata.