Nemoj gledati DRYS samo kao brodara… problem je u naftnim platformama koje imaju a za koje su se prilično zadužili. I sad ne mogu tako lako izvesti planirani IPO i odvojiti naftni dio od brodarskog. A lova dolazi na naplatu, ne znam kada ali mislim da se radi o 6-12 mjeseci max. Teško da će se dodatno zadužiti bez osiguranih ugovora za te platforme.
Moglo bi biti čupavo.
A s druge strane, ako nađu ugovore za te platforme i riješe financiranje do kraja, onda uopće nije nemoguć onaj DB target od 10$.
Tko voli rizik, mogla bi to biti odlična kupnja. Potencijal za rast je veći nego za pad, no tako je bilo i na 6$ pa ga evo sad na 4$.
Nakon zadnjeg izvješća kad su OPET sakrili zaradu sam odmah prodao i odlučio se suzdržati od kupnje DRYS do daljnjega. Makar sam sada već u napasti. Ako padne do 3$ onda sumnjam da ću odoliti.
Što se samih brodara tiče, DSX mi na ovoj cijeni ispod 12$ djeluje kao solidan izbor.
Btw, DSX je i relevantniji u odnosu na ATPL nego što je to DRYS.
[/quote]
stoji sve….ali 3$ sumnjam u ovom krugu….DSX mi je premalo volatilna …OCNF vise dojadili s tim razvodnjavanjem dionica…..
Američko tržište rada pokazuje znakove slabosti
što je s tobom mladiću
trguj i muči
"vrele usne" su uvijek u prognozi kasnile pipola ( valjda zna sta je to ? )
"vrele usne" su uvijek u prognozi kasnile pipola ( valjda zna sta je to ? )
[/quote]
a kojeg ..rca ova dica ne trguju kad je ovako blagorodno vrime
nego nas starce jebu s te ovim te onim vijestima..ka da smo ćoravi pa ne vidimo
pa sidimo s vlastitom guzicom na vrućoj peki…i sad mi još trebaju hrvatski analitičari koji se u dionice kuže "ka mara u krivi kurac"
a moram ovako popizditi… ..beš ga
Ja ću sade pojačam VXX jerbo s ovim IHE (moje prvo amerićansko Long nedononošće) polako idem ka nuli….pa nek oni i dalje igraju skvoš sa otim svojim indeksom. BTW, došao račun od skrbnika..ode i ovo malo zarade..ili iljadu dolara po trejdu ili babin kur@c… [undecid]
+50 VXX a 29,61 $….natući ću ja otih soma dolara u slijedećih pet dana pa makar jebao čvorka….
+50 VXX a 29,61 $….natući ću ja otih soma dolara u slijedećih pet dana pa makar jebao čvorka….
19.00 – 19.30 ako nemas daytrade limit …. jer ce na kraju opet dignuti
ja sam uvijek s "mirror" teorema 1/2 koliko pali ili 1/2 koliko narasli tako obicno završe u 70% slucajeva normalno od max koji su pali ili rasli relativno na jućerašnji dan.
nemam nikaki limit ali imam provizije i skrbnika tako da moram debelo da bidnem u dnevnoj zaradi da mi se dejtrejd isplati a bojim se da danas nije taki dan da bi se isplatio…trenutno 8 $ u zaradi na ovom zadnjem trejdu a sumnjam da ću probit 25$….ipak je to tek 50 komada..nemam čuke uzet više danas…
ja sam uvijek s "mirror" teorema 1/2 koliko pali ili 1/2 koliko narasli tako obicno završe u 70% slucajeva.
tako nekako i ja pokušavam složiti poziciju…..bacanje novčića + 0,33 % vjerojanosti za jaki plus, minus ili nula (prmojena ispod 0,50 %). uglavnom ova zadnja mogućnost je najgora za trejd.