Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Kak si ti? [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sve sam napisao, ako nije jasno, pročitaj još jedanput, IMO-In my opinion….dakle, ako je tvoj stav drugačiji..to je tvoje pravo.

Postoje ti tu neka pravila. Što je USA index manji, to je dolar jači,
That is my opinion.
[/quote]

Ja to zdravom ekonomskom logikom….

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Kak si ti? [smiley]

nikak …a Vi???
pofuk

Kak si ti? [smiley]

Dobro sam , a ti? :))

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Znam što je IMO, nisam na to mislio, nego

Ovaj skok USD, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa

Kako rast USD može pomoći rastu indeksa, obično je suprotno, iako ne uvijek

Ako je dolar jeftin, financijski instrumenti u dolarima su jeftini u termininima druge valute recimo Eura…prošle godine potrefio se trend jeftinog dolara i u prvom kvartalu prošle godine, jeftinih američkih dionica, tko je eure promijenio u dolare i kupio američke dionice, držao ih do sada, zaradio je i na tečaju dolara i tečaju dionica koje je kupio dok je Dow bio ispod 7000. Što nije jasno?
[/quote]
Ovo je točno. Nisam te iz prve shvatio. Sorry

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Kak si ti? [smiley]

nikak …a Vi???
pofuk
[/quote]

cao

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kak si ti? [smiley]

Dobro sam , a ti? :))
[/quote]

eto tak sam

Znam što je IMO, nisam na to mislio, nego

Ovaj skok USD, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa

Kako rast USD može pomoći rastu indeksa, obično je suprotno, iako ne uvijek

Ako je dolar jeftin, financijski instrumenti u dolarima su jeftini u termininima druge valute recimo Eura…prošle godine potrefio se trend jeftinog dolara i u prvom kvartalu prošle godine, jeftinih američkih dionica, tko je eure promijenio u dolare i kupio američke dionice, držao ih do sada, zaradio je i na tečaju dolara i tečaju dionica koje je kupio dok je Dow bio ispod 7000. Što nije jasno?
[/quote]
Ovo je točno. Nisam te iz prve shvatio. Sorry
[/quote]

Problem je kod mene što sam i onda tako rezonirao ali zbog vlastite inertnosti nisam poduzeo tada ništa ( tada bih manje šortao)..sad sam tu gdje jesam.
Svaka čast ekipi koja je onda to napravila.
Zato sada polako skupljam eurske F.I. koliko mi okolnosti dozvoljavaju…

oprosti kaj je to F.I.?

oprosti kaj je to F.I.?

Fitzpatrick’s Interest… [smiley]

oprosti kaj je to F.I.?

u medicini kod psihosomatskih poremecaja se dijagnoza oznacava sa prvim slovom F i doda se broj…npr…pusenje ima oznako F 17
vjerojatno je glasilo pitanje sta je to F 1 a ne F.I. ali se ne bi stel mesati
pofuk

opet malo pazario [cool]

ovaj put isplativo….iskipao sve…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close