Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ideš

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

opet malo pazario [cool]

Again? Why? Tomorrow will be cheaper……

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

strong hold

very, very strong. A šta će sutra da bidne? Ima li tko prognozu? Neće da može………ili može da prođe? [huh]
[/quote]

Sutra bi mogli jedno cca 3,5-6,0 % na helij kao u najbolja vremena u 2008/2009 ili moguć kratkotrajni odbijanac?!
Kakogod baloni se moraju ispuvati..birthday party je gotov.

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

every day is cheaper
i am man
you are writer
but you are my man
why did you do that
no, i am woman

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Biće sjutra gozbe švedski stolić s " madjarski gulaši i paprikaši " ….. ljuti [cry]

http://www.ritholtz.com/blog/2010/06/dick-arms-trin-arms-index-at-extreme-levels/

Ovaj skok USD, IMO, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa…već prije kapitaliziranjem brutalnih zarada onih koji su kupovali dolar i ulagali u Yankee dionice lani…

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Ovaj skok USD, IMO, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa…već prije kapitaliziranjem brutalnih zarada onih koji su kupovali dolar i ulagali u Yankee dionice lani…

možeš objasniti

Ovaj skok USD, IMO, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa

nije mi jasno

Sve sam napisao, ako nije jasno, pročitaj još jedanput, IMO-In my opinion….dakle, ako je tvoj stav drugačiji..to je tvoje pravo.

Znam što je IMO, nisam na to mislio, nego

Ovaj skok USD, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa

Kako rast USD može pomoći rastu indeksa, obično je suprotno, iako ne uvijek

Sve sam napisao, ako nije jasno, pročitaj još jedanput, IMO-In my opinion….dakle, ako je tvoj stav drugačiji..to je tvoje pravo.

Postoje ti tu neka pravila. Što je USA index manji, to je dolar jači,
That is my opinion.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Znam što je IMO, nisam na to mislio, nego

Ovaj skok USD, ni po čemu ne bi trebao doprinjeti rastu američkih indeksa

Kako rast USD može pomoći rastu indeksa, obično je suprotno, iako ne uvijek

Ako je dolar jeftin, financijski instrumenti u dolarima su jeftini u termininima druge valute recimo Eura…prošle godine potrefio se trend jeftinog dolara i u prvom kvartalu prošle godine, jeftinih američkih dionica, tko je eure promijenio u dolare i kupio američke dionice, držao ih do sada, zaradio je i na tečaju dolara i tečaju dionica koje je kupio dok je Dow bio ispod 7000. Što nije jasno?

New Report

Close