Odličan DRYS kupuj najbolja dionica …. kad sam počeo u USA kupovao sam ga 2.81$ , 3,12$ , 3,20 $ uskoro je tu blizu nema da brineš …. mislis da bi se Economu zajebo pa dodavao dionice na 6.5$ đabe …. neće da bidne
Odličan DRYS kupuj najbolja dionica …. kad sam počeo u USA kupovao sam ga 2.81$ , 3,12$ , 3,20 $ uskoro je tu blizu nema da brineš …. mislis da bi se Economu zajebo pa dodavao dionice na 6.5$ đabe …. neće da bidne
p.s. jedini problem je sto je od tada izdao 3 , 4 ili 5x neznam ni ja ali on vjerovatno zna po 500 000 000 $ dionica.
FitzPatrik@ kako shortevi ???? da ti posudim za dokup….??
Tebe, vidim , muči moj portfelj i moji shortevi….pa dokle god je ovako volatilno, moja investicijska politika je konstatno držati u shortu barem 12-15 % porfelja..naravno uz udio casha u istome od preko 40%.
Nije mi jasno zašto te to brine, mi smo ovdje na nekakvom takmičenju ili…?!
Sem toga , molio si me da ti se više ja, Knele, ne obraćam? [huh]
Polako rano je za shortici neka naprave +100 do 200 pa onda će da bidne shortići. [pray] [thumbsup]
Neka samo porastu danas indeksi, taman da vratim one šortiće šta sam u petak rasprodo…
drys radi novi low ,fino…
ima neki gap na koji igraš, gledao sam na yahoo finance, pa nisam znao na šta trzaš, može i na PM, hvala
Polako rano je za shortici neka naprave +100 do 200 pa onda će da bidne shortići. [pray] [thumbsup]
Kolega Žaba iz naše bare….’oćel i večeras da prdne?
Kolega Žaba iz naše bare….’oćel i večeras da prdne?
[/quote]
Trebalo bi iphonići su ovo jedini mogli dići ali AAPL je uvijek u rasprodaji nakon novog proizvoda … ko bi ga znao ali mislim da ce dole pa da ga jeb… danas sutra ili kad vec ,ali mogu odigrati onaj +100 + 200 ćini mi se da danas nemaju snage ….
@pobjeda
šta je s ingrom, jesi prodao ili dokupio?
hvala
Na nagovor jednog prijatelja sa poslovnog sam prodao i do sada uštedio 18%, a planiram se vratiti krajem tjedna.
Naime, danas bi moglo biti zakucavanja u USA, a ako se to i dogodi onda će cijeli tjedan biti krš i lom.
Btw napisao sam nedavno pod kojim uvjetima ostajem u dionicama.
p.s. kada ingra dobije kredit (ako ga dobije se odmah vraćam, a do tada je bolje biti vanka..plus radi info koje sam imao sam popljugao – pa ti vidi koliko je korisno znati neš što se nije objavilo)
danas nasdaq potvrđuje zatvaranje ispod ema 200 a to nikako ne može biti dobro, a ako nas ovaj tjedan završi ispod 2100 nema me u dionicama do daljnjeg