Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Odličan DRYS kupuj najbolja dionica …. kad sam počeo u USA kupovao sam ga 2.81$ , 3,12$ , 3,20 $ uskoro je tu blizu nema da brineš …. mislis da bi se Economu zajebo pa dodavao dionice na 6.5$ đabe …. neće da bidne

Odličan DRYS kupuj najbolja dionica …. kad sam počeo u USA kupovao sam ga 2.81$ , 3,12$ , 3,20 $ uskoro je tu blizu nema da brineš …. mislis da bi se Economu zajebo pa dodavao dionice na 6.5$ đabe …. neće da bidne

p.s. jedini problem je sto je od tada izdao 3 , 4 ili 5x neznam ni ja ali on vjerovatno zna po 500 000 000 $ dionica.

Švedski stol se prostire …. ali nisu servirali jos …..lelelelelele …. samo da je svaki dan ovako,

FitzPatrik@ kako shortevi ???? da ti posudim za dokup….??

Tebe, vidim , muči moj portfelj i moji shortevi….pa dokle god je ovako volatilno, moja investicijska politika je konstatno držati u shortu barem 12-15 % porfelja..naravno uz udio casha u istome od preko 40%.
Nije mi jasno zašto te to brine, mi smo ovdje na nekakvom takmičenju ili…?!
Sem toga , molio si me da ti se više ja, Knele, ne obraćam? [huh]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Polako rano je za shortici neka naprave +100 do 200 pa onda će da bidne shortići. [pray] [thumbsup]

Neka samo porastu danas indeksi, taman da vratim one šortiće šta sam u petak rasprodo…

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

@pobjeda

šta je s ingrom, jesi prodao ili dokupio?
hvala

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

drys radi novi low ,fino…

ima neki gap na koji igraš, gledao sam na yahoo finance, pa nisam znao na šta trzaš, može i na PM, hvala

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Polako rano je za shortici neka naprave +100 do 200 pa onda će da bidne shortići. [pray] [thumbsup]

Kolega Žaba iz naše bare….’oćel i večeras da prdne?

Kolega Žaba iz naše bare….’oćel i večeras da prdne?
[/quote]

Trebalo bi iphonići su ovo jedini mogli dići ali AAPL je uvijek u rasprodaji nakon novog proizvoda … ko bi ga znao ali mislim da ce dole pa da ga jeb… danas sutra ili kad vec ,ali mogu odigrati onaj +100 + 200 ćini mi se da danas nemaju snage ….

@pobjeda

šta je s ingrom, jesi prodao ili dokupio?
hvala

Na nagovor jednog prijatelja sa poslovnog sam prodao i do sada uštedio 18%, a planiram se vratiti krajem tjedna.
Naime, danas bi moglo biti zakucavanja u USA, a ako se to i dogodi onda će cijeli tjedan biti krš i lom.
Btw napisao sam nedavno pod kojim uvjetima ostajem u dionicama.
p.s. kada ingra dobije kredit (ako ga dobije se odmah vraćam, a do tada je bolje biti vanka..plus radi info koje sam imao sam popljugao – pa ti vidi koliko je korisno znati neš što se nije objavilo)

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

danas nasdaq potvrđuje zatvaranje ispod ema 200 a to nikako ne može biti dobro, a ako nas ovaj tjedan završi ispod 2100 nema me u dionicama do daljnjeg

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

sad smo na dubini flash crasha, more bit i da se odbijemo. Ali bolje bi bilo da ronimo dalje

New Report

Close