će da padne ova balončina od dolara pa treba na kontrabandi lele evra da kupimo…
malo gledam ovi evrobond ETFove…lele će ih kupim da napravim hedž..
možda ali euro sigurno neće dole…može samo dalje dole..
rađe gledaj drugi omjer…sa funtom recimo..
hebeš euro, euro je skoro pa gotov…
Na kraju dana P.I.G.S će napustiti EMU a onda bye bye
primjer…grčka se može spasiti da devalvira valutu i tako potakne izvoz, ali kako će pobogu devalvirati euro???? NIKAKO…stoga jedini izlaz je van
će da padne ova balončina od dolara pa treba na kontrabandi lele evra da kupimo…
malo gledam ovi evrobond ETFove…lele će ih kupim da napravim hedž..
možda ali euro sigurno neće dole…može samo dalje dole..
rađe gledaj drugi omjer…sa funtom recimo..
hebeš euro, euro je skoro pa gotov…
Na kraju dana P.I.G.S će napustiti EMU a onda bye bye
primjer…grčka se može spasiti da devalvira valutu i tako potakne izvoz, ali kako će pobogu devalvirati euro???? NIKAKO…stoga jedini izlaz je van
[/quote]
ako svi PIGSevi odu van, dugoročno je to dobro za Evro jer ostaju samo stabilne države u Evrozoni…inače ideja o zajedničkoj valuti stara je 50-ak godina…sade kade se napokon relaizirala misliš da će ju napustit sam tak…..malo više pratiti fundamente, malo manje teknikalije….BTW..koji će mi kur@c funta osim špekulacije…za očuvanje vrijednosti-0,00 bodova…
dobro da me ne nagovaraš da kupim iračke dinare mjesto Evra..[img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/13.gif[/img]
ne nagovaram ja tebe na ništa kolega..kupiti vi kaj želite..
znam da neće samo tako izaći iz eura..ali sam poprilično siguran da će euro na 1.1 ako ne i niže prije nekog obrata trenda
btw recimo Njemcima jako odgovara nizak euro..izvoz im je buknuo kao nikada do sada..
Ovi što su išli trgovati u USA će da se vrate ali bez gaće, belosvetski lopovi ih opeljušili ali i neka kada su se išli praviti pametni.
hehehehe nikad se neboj s belosvetski lopovi nego s naši ….. ovdje je uvijek bilo i biće "niko neće da nam napravi veće zlo od nas samih " ….videćeš s Kosor i INU ima gaći i INU da popušiš ko i mi svi đabu. Ima rupa pogolema ,a novci nema … a, zemlju će da prodamo malo po malo radi njihovo dobro ne naše.
Uostalo više verujem bilo koji belosvestki lopovi nego …. barba Luki, barba Sanaderu, teti Kosor, barba Polačeć i ostali bez obzira na stranki sve to isto go lopov Šoić do lopova Šoića …. jedino se takmiće ko je gluplji i ko više ukrao i ko više slovi zna da pišuva … pari ne damo ali će ih uzmemo.
znam da neće samo tako izaći iz eura..ali sam poprilično siguran da će euro na 1.1 ako ne i niže prije nekog obrata trenda
btw recimo Njemcima jako odgovara nizak euro..izvoz im je buknuo kao nikada do sada..
Samo vi kupujte i prodajte valute prateći trendove kao i svaka kumica na placu….samo tako će gi bankari da se obogate na vama…prije godinu dana svijet se tako rešavao bezvrednog dolara a svi kupovali Evre kao belosvetsku valutu broj 1….kad gle vetar duvnu i sve se u čas promeni….i US i EU ekonomija imaju problema, ako ćemo sudimo po neto izvoz ni jednima ni drugima ne paše prejaka valuta…
Ova ti je mnogo dobra…. [lol] ..pa ne pričamo o kuvajtski dinar ni albanski lek…dovoljno je gi da platim sve obveze koje imam u Evrima i odma sam izašo i neutralizovo poziciju….kolega vi ko da ulažete i živite u Zimbabve.. [thumbsup]
Uostalo više verujem bilo koji belosvestki lopovi nego …. barba Luki, barba Sanaderu, teti Kosor, barba Polačeć i ostali bez obzira na stranki sve to isto go lopov Šoić do lopova Šoića …. jedino se takmiće ko je gluplji i ko više ukrao i ko više slovi zna da pišuva … pari ne damo ali će ih uzmemo.
I ja isto…odsad dio portfelja koji je u Krokošinjac vodim pod visoko špekulativni.
oće li danas da bude repriza od petka da uvalim ovo šortići što još imadem…i zaradim još jedinica..(ali onih novčanih) [cool]
Crveno,crveno,crveno,
crveno je boja ljubavi,
crveno,crveno,crveno,
crveni smo draga ja i ti.
Samo vi kupujte i prodajte valute prateći trendove kao i svaka kumica na placu….samo tako će gi bankari da se obogate na vama…prije godinu dana svijet se tako rešavao bezvrednog dolara a svi kupovali Evre kao belosvetsku valutu broj 1….kad gle vetar duvnu i sve se u čas promeni….i US i EU ekonomija imaju problema, ako ćemo sudimo po neto izvoz ni jednima ni drugima ne paše prejaka valuta…
Ova ti je mnogo dobra…. [lol] ..pa ne pričamo o kuvajtski dinar ni albanski lek…dovoljno je gi da platim sve obveze koje imam u Evrima i odma sam izašo i neutralizovo poziciju….kolega vi ko da ulažete i živite u Zimbabve.. [thumbsup]
[/quote]
whuahuahauha
neznam tko trži ko babica s placa, ali znam da se jedino tebi sviđa euro.
Eto čak i Kinezi bježe vanka. Samo ti kupi Euro i to po mogučnosti na forex market pa da te poluga izjebe.
REOKRET
Kineski izvoznici ne žele euro, naplaćuju u dolarima
Autor/izvor: SEEbiz
PEKING – Kineski izvoznici, koji su prije samo godinu dana nastojali da što više robe naplate u eurima, sada sve češće okreću leđa zajedničkoj europskoj valuti i umjesto nje traže dolare.
http://www.seebiz.eu/hr/valute-i-robe/kineski-izvoznici-ne-zele-euro%2c-naplacuju-u-dolarima,80620.html
[/quote]
whuahuahauha
neznam tko trži ko babica s placa, ali znam da se jedino tebi sviđa euro.
Eto čak i Kinezi bježe vanka. Samo ti kupi Euro i to po mogučnosti na forex market pa da te poluga izjebe.
REOKRET
Kineski izvoznici ne žele euro, naplaćuju u dolarima
Autor/izvor: SEEbiz
PEKING – Kineski izvoznici, koji su prije samo godinu dana nastojali da što više robe naplate u eurima, sada sve češće okreću leđa zajedničkoj europskoj valuti i umjesto nje traže dolare.
http://www.seebiz.eu/hr/valute-i-robe/kineski-izvoznici-ne-zele-euro%2c-naplacuju-u-dolarima,80620.html
[/quote]
opet još jedared…..prije godinu dana svi su se rješavali dolara [yawn]
a sad još jedared jednom i za svagda…..u evrima poslujem i tražbine i obveze i ne kupujem ga na
forex market…i uvek će mi dobro dođe….nemam pojma koje si struke al moje očito nisi pa ne laprdaj..
over and out
..i još ovo….ja tržim jer volem da trgujem…boli me salgija..to mi je strast a ti očim ti trguješ..ne vidim nigde da si napsio da nečim trguješ sem šta palamudiš i prodaješ muda pod bubreg