naravno da ima dionica i će se nakrcam još dugoročno…dobri stari Krokošinjac kad jedared odapne ima da lete purani….u Amerika radim ono šta doma ne mogu, će se kladim na pad i kupujem šrotove.
Svako dobro starim drugarima koji su do šije u Krokošinjcu. [thumbsup]
morat ću da menjam potpis i nick, a i moje znanje je upitno, vjerojatno bi trebao napustiti sve
Zašto? Pa sve ti piše u mom (tvom) potpisu. Nije sve u lovi, ja se ovdje zahebavam, dobro je društvo….šta ćeš bolje?
@Pobeda
Vidiš da se ipak odbijaju od 1050-1055?
naravno da ima dionica i će se nakrcam još dugoročno…dobri stari Krokošinjac kad jedared odapne ima da lete purani….u Amerika radim ono šta doma ne mogu, će se kladim na pad i kupujem šrotove.
Svako dobro starim drugarima koji su do šije u Krokošinjcu. [thumbsup]
Želim vam mnogo dobrih putova i da vas na putu ne love presretači već da neokrznuti stignetu u domovinu sa puno zelambaći.
Hvala na lijepim željama.Također sretno u trgovanju sa INOM.
DOW JONES – znate li kamo ide u sljedeći dvije godine?
Društvo, laku noć vam želim i ugodan vikend. Ne gledati indexi do ponedeljak iza prvi petlovi. [thumbsup]
DOW JONES – znate li kamo ide u sljedeći dvije godine?
Ide na Jug….prema Alabami.
Društvo, laku noć vam želim i ugodan vikend. Ne gledati indexi do ponedeljak iza prvi petlovi. [thumbsup]
laku noć.
Imaš li Alamaba prognozu za sljedeći tjedan?
Imam do 18. 6.
[/quote]
nećeš podijelti
[/quote]
Visio bi na forumu 25 sati dnevno da zna [lol]
[/quote]
Pročitaj moje postove unazad mjesec dana. 18.6. ističu opcije, do tada……štanga….a ako 21.6. i dalje nastave padati, onda neznam di će se zaustaviti.
[/quote]
E opcije, opcije…to je sledeće će da uzmem……kazino sindrom [thumbsup]..ima da kupim PUTića da bude milina…
[/quote]
Ja kupio INU i nikako da padne štoviše još i porasla od kada sam je kupio, vidiš da i ovdje ima dobrih dionica samo treba znati probrati žito od kukolja.
[/quote]
Kupi govni …bolje će da te ide [thumbsup] lelelle a. budali ima [lol] [lol] [lol]
će da padne ova balončina od dolara pa treba na kontrabandi lele evra da kupimo…
malo gledam ovi evrobond ETFove…lele će ih kupim da napravim hedž..
E pa neće slonće u lonće….ali će Dow ispod 9000 bodova …. kaže tako Ćirko
http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=SlBhTndlcWuRpUWI3NEk&06-sojic-cirko-otvori [lol]