Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

naravno da ima dionica i će se nakrcam još dugoročno…dobri stari Krokošinjac kad jedared odapne ima da lete purani….u Amerika radim ono šta doma ne mogu, će se kladim na pad i kupujem šrotove.
Svako dobro starim drugarima koji su do šije u Krokošinjcu. [thumbsup]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

morat ću da menjam potpis i nick, a i moje znanje je upitno, vjerojatno bi trebao napustiti sve

Zašto? Pa sve ti piše u mom (tvom) potpisu. Nije sve u lovi, ja se ovdje zahebavam, dobro je društvo….šta ćeš bolje?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Pobeda

Vidiš da se ipak odbijaju od 1050-1055?

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

naravno da ima dionica i će se nakrcam još dugoročno…dobri stari Krokošinjac kad jedared odapne ima da lete purani….u Amerika radim ono šta doma ne mogu, će se kladim na pad i kupujem šrotove.
Svako dobro starim drugarima koji su do šije u Krokošinjcu. [thumbsup]

Želim vam mnogo dobrih putova i da vas na putu ne love presretači već da neokrznuti stignetu u domovinu sa puno zelambaći.

Hvala na lijepim željama.Također sretno u trgovanju sa INOM.

DOW JONES – znate li kamo ide u sljedeći dvije godine?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Društvo, laku noć vam želim i ugodan vikend. Ne gledati indexi do ponedeljak iza prvi petlovi. [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

DOW JONES – znate li kamo ide u sljedeći dvije godine?

Ide na Jug….prema Alabami.

Društvo, laku noć vam želim i ugodan vikend. Ne gledati indexi do ponedeljak iza prvi petlovi. [thumbsup]

laku noć.

Imaš li Alamaba prognozu za sljedeći tjedan?

Imam do 18. 6.
[/quote]

nećeš podijelti
[/quote]
Visio bi na forumu 25 sati dnevno da zna [lol]
[/quote]
Pročitaj moje postove unazad mjesec dana. 18.6. ističu opcije, do tada……štanga….a ako 21.6. i dalje nastave padati, onda neznam di će se zaustaviti.
[/quote]

E opcije, opcije…to je sledeće će da uzmem……kazino sindrom [thumbsup]..ima da kupim PUTića da bude milina…
[/quote]
Ja kupio INU i nikako da padne štoviše još i porasla od kada sam je kupio, vidiš da i ovdje ima dobrih dionica samo treba znati probrati žito od kukolja.
[/quote]

Kupi govni …bolje će da te ide [thumbsup] lelelle a. budali ima [lol] [lol] [lol]

će da padne ova balončina od dolara pa treba na kontrabandi lele evra da kupimo…
malo gledam ovi evrobond ETFove…lele će ih kupim da napravim hedž..

E pa neće slonće u lonće….ali će Dow ispod 9000 bodova …. kaže tako Ćirko
http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=SlBhTndlcWuRpUWI3NEk&06-sojic-cirko-otvori [lol]

New Report

Close