Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Nalogi koji nisu popunjeni … a, bice bar neki od njih.

Je li bre žabac, šta je sa moji pari??? Reko si da će da bidne -250 poenića i da te zovem. Ne javljaš mi se…..i vadi više taj prst iz uva. Jesu zelenbaći u koferići?
[/quote]

Alo Svit hom Alabama
Će da bidne odbijanac na 1050 (trendlajn)?
[/quote]
teško teško, jako teško

[/quote]

će da ne bidne….za svaki slučaj zadržo malo šrotovi…ovo ostalo otišlo po onoj-bolje kur@c u ruci nego ruka u k.cu [cry]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Alabama@ postao sam bikonja

Tako treba, bull je. Samo 300 poentića u minusu. Će se setiš moje duge devetke…….

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Nalogi koji nisu popunjeni … a, bice bar neki od njih.

Je li bre žabac, šta je sa moji pari??? Reko si da će da bidne -250 poenića i da te zovem. Ne javljaš mi se…..i vadi više taj prst iz uva. Jesu zelenbaći u koferići?
[/quote]

Alo Svit hom Alabama
Će da bidne odbijanac na 1050 (trendlajn)?
[/quote]
teško teško, jako teško

[/quote]

će da ne bidne….za svaki slučaj zadržo malo šrotovi…ovo ostalo otišlo po onoj-bolje kur@c u ruci nego ruka u k.cu [cry]
[/quote]
Pa reko ti ja prekjuće da se ne uzbuđuješ i da će roknuti ko sekirće ……..

mogli bi ameri i danas testirat 1050…uff malo neka se preplaše i eto ih tu…
ovo ne izgleda dobro…doduše izgleda jako loše

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovi što su išli trgovati u USA će da se vrate ali bez gaće, belosvetski lopovi ih opeljušili ali i neka kada su se išli praviti pametni.

Ovi što su išli trgovati u USA će da se vrate ali bez gaće, belosvetski lopovi ih opeljušili ali i neka kada su se išli praviti pametni.

ma da svakako, biti će kako ti veliš da bi mogo da m…rbiraš…..tebe će u Krokošinjac zato da opeljuše domaći dečki [thumbsup]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

danas sadlo par sto zelembaći uz USD za HRK na preko 5,9 a u Krokošinjac mogu samo svijeće da palim
za ono šta je tamo ostalo..

tko je kokoš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ma da svakako, biti će kako ti veliš da bi mogo da m…rbiraš…..tebe će u Krokošinjac zato da opeljuše domaći dečki [thumbsup]
[/quote]
100% dionice, 100% INA i nema straha a ti ćeš da kopaš po kontenjere kad te oni kosooki i tamnoputi srede a ja ću da uživam u svoji plodovi.

Znam da smo svi u dobici, ali da turimo tu pictures u 10 sati, koliko je ko zaradio. Kaya, oćeš da staviš pictures, pa makar i su gubici?

Imaš li Alamaba prognozu za sljedeći tjedan?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imaš li Alamaba prognozu za sljedeći tjedan?

Imam do 18. 6.

New Report

Close