Je li bre žabac, šta je sa moji pari??? Reko si da će da bidne -250 poenića i da te zovem. Ne javljaš mi se…..i vadi više taj prst iz uva. Jesu zelenbaći u koferići?
[/quote]
Alo Svit hom Alabama
Će da bidne odbijanac na 1050 (trendlajn)?
[/quote]
teško teško, jako teško
[/quote]
će da ne bidne….za svaki slučaj zadržo malo šrotovi…ovo ostalo otišlo po onoj-bolje kur@c u ruci nego ruka u k.cu [cry]
Alabama@ postao sam bikonja
Tako treba, bull je. Samo 300 poentića u minusu. Će se setiš moje duge devetke…….
Je li bre žabac, šta je sa moji pari??? Reko si da će da bidne -250 poenića i da te zovem. Ne javljaš mi se…..i vadi više taj prst iz uva. Jesu zelenbaći u koferići?
[/quote]
Alo Svit hom Alabama
Će da bidne odbijanac na 1050 (trendlajn)?
[/quote]
teško teško, jako teško
[/quote]
će da ne bidne….za svaki slučaj zadržo malo šrotovi…ovo ostalo otišlo po onoj-bolje kur@c u ruci nego ruka u k.cu [cry]
[/quote]
Pa reko ti ja prekjuće da se ne uzbuđuješ i da će roknuti ko sekirće ……..
mogli bi ameri i danas testirat 1050…uff malo neka se preplaše i eto ih tu…
ovo ne izgleda dobro…doduše izgleda jako loše
Ovi što su išli trgovati u USA će da se vrate ali bez gaće, belosvetski lopovi ih opeljušili ali i neka kada su se išli praviti pametni.
Ovi što su išli trgovati u USA će da se vrate ali bez gaće, belosvetski lopovi ih opeljušili ali i neka kada su se išli praviti pametni.
ma da svakako, biti će kako ti veliš da bi mogo da m…rbiraš…..tebe će u Krokošinjac zato da opeljuše domaći dečki [thumbsup]
danas sadlo par sto zelembaći uz USD za HRK na preko 5,9 a u Krokošinjac mogu samo svijeće da palim
za ono šta je tamo ostalo..
tko je kokoš?
ma da svakako, biti će kako ti veliš da bi mogo da m…rbiraš…..tebe će u Krokošinjac zato da opeljuše domaći dečki [thumbsup]
[/quote]
100% dionice, 100% INA i nema straha a ti ćeš da kopaš po kontenjere kad te oni kosooki i tamnoputi srede a ja ću da uživam u svoji plodovi.
Znam da smo svi u dobici, ali da turimo tu pictures u 10 sati, koliko je ko zaradio. Kaya, oćeš da staviš pictures, pa makar i su gubici?
Imaš li Alamaba prognozu za sljedeći tjedan?
Imaš li Alamaba prognozu za sljedeći tjedan?
Imam do 18. 6.