Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Alabama@ postao sam bikonja

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

FitzPatrik@ jedan od 1000 kneletovih nickova….ne obracaj mi se vise…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

FitzPatrik@ jedan od 1000 kneletovih nickova….ne obracaj mi se vise…..

Znači nećeš 520 kn?

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

A jesi to zadnji saznao? E dok ti ovdi klepećeš, poštar odradio svoje…….mamicu mu njegovu…
Ma bitno je da ovdi zarađuješ. Će da bidne za viskić i mezemce? [tongue]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@inverter
Ne ljuti se, pa znaš da se ja zahebavam. [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

A jesi to zadnji saznao? E dok ti ovdi klepećeš, poštar odradio svoje…….mamicu mu njegovu…
Ma bitno je da ovdi zarađuješ. Će da bidne za viskić i mezemce? [tongue]
[/quote]
A što je s moga đipa?
Uzeo malo šortići i ćekam devetka da pa da idem kupiti nova gume za đipa. FAZ uzeo na 15,65$….

vidi ti ovo crvenilo, pa na transfuzija nije tako…. kada su me kindapirali [thumbsup]

@inverter
Ne ljuti se, pa znaš da se ja zahebavam. [thumbsup]

jasno je…. [cool]

vidi ti ovo crvenilo, pa na transfuzija nije tako…. kada su me kindapirali [thumbsup]

ajmo okladu u viskici za ponedjeljak zeleno???? ako bude kontra morat ces ti platit…jerbo ja necu imat cime [rolleyes]

ajmo okladu u viskici za ponedjeljak zeleno???? ako bude kontra morat ces ti platit…jerbo ja necu imat cime [rolleyes]
[/quote]
biti će zeleno, kako da ne i to ne u ponedjeljak nego do jeseni….priroda se probudila i sve se zazelenilo..hehehehheheheee [lol]

više adrenalina bi bude ako danas završe u zelenilu onda su čarobnjaci….

[/quote]
ufff nisi valjda preko noći postao bull???
nije dobro to prijatelju,..
vidimo se kasnije na skype

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

[/quote]
biti će zeleno, kako da ne i to ne u ponedjeljak nego do jeseni….priroda se probudila i sve se zazelenilo..hehehehheheheee [lol]

više adrenalina bi bude ako danas završe u zelenilu onda su čarobnjaci….
[/quote]
bolje ne..ovo je bolji zalet

New Report

Close