@šojić
Ideš mi 2 viskića zbog mnogo dobrog saveta sinoć pred kraj [tongue]
@FitzPatrik
Ne uzbuđuj se. Će da roknu opet
istovario sam shorteve na početku dana, kada su prdnuli malo dole, ali nisam pogodio vrh. Sada kenjam u zelembaći do ponedjekljka jer me zafrkava namirba T3….a nema smisla da idem kod g. Ozrena po merđin
@ ALABAMA:
jesi ujutro tamo gdje si obično da me čekaš na viskići s leda?!
Može da menjaš viskić u kava i mineralna voda. [thumbsup]
[/quote]
Jesam. U "gajbi" oko 9 sati.
@šojić
Ideš mi 2 viskića zbog mnogo dobrog saveta sinoć pred kraj [tongue]
@FitzPatrik
Ne uzbuđuj se. Će da roknu opet
istovario sam shorteve na početku dana, kada su prdnuli malo dole, ali nisam pogodio vrh. Sada kenjam u zelembaći do ponedjekljka jer me zafrkava namirba T3….a nema smisla da idem kod g. Ozrena po merđin
@ ALABAMA:
jesi ujutro tamo gdje si obično da me čekaš na viskići s leda?!
Može da menjaš viskić u kava i mineralna voda. [thumbsup]
[/quote]
Jesam. U "gajbi" oko 9 sati.
[/quote]
je bome, ću da dođem ako se probudim, ali sumnjam, jer danas ne pijem viskić za bolji san, a bojim se glava od krokodil u moj krevet ili je to moja žena [thumbsup] [thumbsup]
Hvala tebi. To je tvoj uradak, a meni se svidio. A i pitao sam da li smijem……sjećaš se?
[/quote]
Ma joj to se ja zezam!!! Živio ti meni!!! [thumbsup]
Jao mislim bar da na minus od ovih ljubomornih dobijem ocjenu više ali ništa …. joj jadan ja, odoše pare ostali mogu da puše kao i ja. Jao meni Đole če da me bije opet. [shocked] [proud]
Nemoj Đole samo da me biješ vratim od svojih parići ….. ali nemam … što me biješ —pa lepo ti rekao …. sjutra možebidno…sjutra. [lol] [lol] [lol]
Jebote …nevalja ni kad si u gubitci … neću vascelu noć spavat.
Klepeći tamo. Oću pare pre prvi petlovi [angry]
Ejjjj , pa nema jedinici još, em mi potepaše pare dolarčići ($) oznaka za dolar ovi teligentni to znaju verovatno ??? ali za krokodili …. čovek ne može ni da se besi su vas, ni osloni s jedinici.
Ili ga davaj ili ne davaj, da rešimo to ljubomorno kopilče. [bye] [lol] [shocked]
s&p skolski odbijanje od 1105
s&p skolski odbijanje od 1105
što dalje?