Presmiješno je ovo, presmiješno, spušio sam nešto love u zadnjih 2 dana ali mi je svejedno smiješno [lol]
kupio stogod??? ja da…nek se paca do ponedjeljka….
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Presmiješno je ovo, presmiješno, spušio sam nešto love u zadnjih 2 dana ali mi je svejedno smiješno [lol]
[/quote]
misliš da burza ima snagu danas opstati na +1,30%?
Volio bih da je tako, ali nekako mi nije još uvjerljiva. Šta ne pričekaš da još malo padne pa kreneš u shoping? Zar nismo razgovarali o tome?!
Neka ti C bude orjentir kada dođe blizu 3,50 onda razmišljaj o kupovini
[/quote]
misliš da burza ima snagu danas opstati na +1,30%?
Volio bih da je tako, ali nekako mi nije još uvjerljiva. Šta ne pričekaš da još malo padne pa kreneš u shoping? Zar nismo razgovarali o tome?!
Neka ti C bude orjentir kada dođe blizu 3,50 onda razmišljaj o kupovini
[/quote]
c danas najniza 3.53 $ cekao na 3.48 ,,,omasilo me za mrvu….ok ima drugih….nevolim trcati za dionicom
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
što se ameri igraju sa živcima dioničara,1posto u plus pa jedan posto u minus u roku 5min,sve bi ja njih u rezervat a indijance namnožiti pa da sve opet bude kako treba
Ima ko fazani …. ????
bilo pa nestalo…prodalo se
Nece niko da posta fazani … samo ja …hmmmmmm …
,a bojim se Đoleta … opet ce da me bije nisam namako dovoljno danas.
imam osjećaj da će nadolazeći tjedan biti VENI, VIDI, VICI ili po naški Dođoh, vidjeh, pobijedih…jer mislim da nisu se niti odbili uvjerljivo niti potonuli, ali da još jedan pad slijedi je očigledno
Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...
imam osjećaj da će nadolazeći tjedan biti VENI, VIDI, VICI ili po naški Dođoh, vidjeh, pobijedih…jer mislim da nisu se niti odbili uvjerljivo niti potonuli, ali da još jedan pad slijedi je očigledno
meni paše, ionako idem u kriš-kraš
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Kolege, sada smo na 1086 bodova (S & P).
Gdje smo za točno tjedan dana? Kakav tjedan se očekuje??
u slijedećih 5 radnih dana kriš-kraš očekujem, u skladu s tim zauzimam pozicije
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k