Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

krpa @ pogodio si jednom u par god nesto i sad nas ovdje maltretiras jer te tamo na TA temi nitko ne dozivljava…. [lol] [lol] [lol] [lol] prokomentiraj malo usa TA ,Bolje nego ove samohvale kojima nas maltretiras….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

znaći……..biće opet zelenbaći [thumbsup]
P.S. pozdravlja te đole……

Jao … nemoj Đoleta da mi šalješ više … tako me uverio da sam išo odmah da "klepećem"
Vascelu noć sam klepetao … 6763,5 fazani … neću Đoletu ni takse da uzmem. [proud]

krpa @ pogodio si jednom u par god nesto i sad nas ovdje maltretiras jer te tamo na TA temi nitko ne dozivljava…. [lol] [lol] [lol] [lol] prokomentiraj malo usa TA ,Bolje nego ove samohvale kojima nas maltretiras….

[lol] [lol]
O, mamino zlato. Sad ću ja [kiss] [kiss]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

znaći……..biće opet zelenbaći [thumbsup]
P.S. pozdravlja te đole……

Jao … nemoj Đoleta da mi šalješ više … tako me uverio da sam išo odmah da "klepećem"
Vascelu noć sam klepetao … 6763,5 fazani … neću Đoletu ni takse da uzmem. [proud]
[/quote]
Mnogo lepo……đole i ja smo zadovoljni……..a i ljudi vide da ne prodaješ fazani. Će da delimo to popola……meni i đoletu 4000 zelenbaći…….a sve ostalo je tvoje. Zalegni malo……ćeš naveće opet da klepećeš?…….dok je taj bulšit……ili kako se već zove…. [undecid]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

moja kombinacija za večeras (ako se rješi papirologija oko custodya)

-DDP (short)
-GLD (long)
-SZO (short)
-SH (short)

..pa će da vidimo [undecid]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Cikla…cikla svugdje… [sad]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Koje veselje [lol]

Žestoko nabidavanje na GLD

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Presmiješno je ovo, presmiješno, spušio sam nešto love u zadnjih 2 dana ali mi je svejedno smiješno [lol]

Presmiješno je ovo, presmiješno, spušio sam nešto love u zadnjih 2 dana ali mi je svejedno smiješno [lol]

Upravo je smješno kamo stvari idu… [lol]

a moguce da je i preokret [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

za sada šareno koliko vidim….moguće svašta..biti ćemo pametniji navečer

New Report

Close