Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

kupio fas na 23,7$$

Ovdje upišite svoj komentar…

short squeez na nafti

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

trgovanje naftom je potpuno stalo iz nekog razloga

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Stalo? Na koliko?
Trebalo je probiti 77 i nastaviti rast, kako si nas uvjeravao prošli tjedan.

Danas najniža 68.80, trenutno 70.70 $

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Stalo? Na koliko?

[/quote]

Oprosti, nisam ja nikoga uvjeravao. Probilo je $77 i došlo do $78. Pišem ono što mislim.
Nemam baš ništa od toga da te navodim na kupnju nafte.

Stalo? Na koliko?

[/quote]

Oprosti, nisam ja nikoga uvjeravao. Probilo je $77 i došlo do $78. Pišem ono što mislim.
Nemam baš ništa od toga da te navodim na kupnju nafte.
[/quote]

Nisam niti rekao da si me navodio na kupnju nafte, niti ti to možeš. Pročitaj ponovno.
Samo znam da si na nekoliko tema iznio svoj scenario o rastu nafte.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Bio je tzv. triagle koji je probojem preko $77 poništen, ali umjetan rast eura je sve pokvario.
Imaš USO ako želiš za mogućnost ispravka. [smiley]

Imaš USO ako želiš za mogućnost ispravka. [smiley]

[lol]

Evo da te podsjetim.
06.travnja, na temi utjecaj nafte…..

Nafta 86 $.
Sad je spremna za zonu 55-60 $.

Nafta 86 $.

objasni
[/quote]

Nafta 86 $.

samo ti naruci, oces s lukom ili kajmakom, il bi mozda ajvara

[/quote]

Ne može pasti cijena kad potražnja jača, a nivo proizvodnje nafte je isti. Potražnja za sirovinama jača u SAD, u Kini i drugim velikim tržištima zbog rasta industrijske proizvodnje. Generalno raste potražnje za sirovinama. Za očekivati je i porast potražnje za brodskim prijevozom što bi i moglo utjecati na njegovu cijenu. Eto, nakon dugog razdoblja u SAD-u imamo i rast broja zaposlenih što se nije dogodilo već nekoliko godina.

[thumbsup]
[/quote]

Dobro je decki, Krpa je ipak s ewt foruma, oprastamo mu na neznanju [thumbsup]
[/quote]

nafta se sprema za novi up [cool]

Imaš tu brdo kandidata kojima je potreban ispravak [smiley]

AKo si znao, što na mene ciljaš, ja ti rekao objasni a ti ništa.

AKo si znao, što na mene ciljaš, ja ti rekao objasni a ti ništa.

Ne ciljam ništa, niti sam imao namjeru komentirati, da nisam pročitao kako je trgovanje naftom stalo.
Čemu takve krive informacije?

Oprosti, na svim stranicama gdje ja gledam cijena stoji već 2 sata. Pogledaj finviz recimo.
Gdje ti gledaš?

New Report

Close