Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

kupujemo pa prodajemo

Jako dobar scenarij za naftu bi bio kada bi ista probila $87. Ne znam da li će, ali tu je tzv. otpor. Dva puta se odbila, ali i dalje trend nije promijenjen. Mogao bi ići još jedan proboj prema $87. Zadnji puta se odbio kao do šale i pao s $87 na $75. Vidjet ćemo. Još uvijek naftu zovu CRNO ZLATO. Valjda imaju razloga. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

100% cash….odluka je pala…dok sam jos u plusu otkad trgujem u usa…..dosta zarade se istopilo….
moram mjenjati acc u margin radi shorta….

evo da ne kažeš da nisi napisao!
[/quote]
jos uvjek cash…
[/quote]
evo mene opet u DPTR

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sutra ti je izvješće, nadam se da si dobro pogodio.

http://deltapetro.investorroom.com/index.php?s=43&item=171 ocekivan gubitak po dionici cca 0.10$
izvjesce 0.05$ gubitak,,,,nadam se da su insajderi jucer krcali od 1.32-1.42 ,,,,ubo po 1.35$,ha bumo vidili ….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://deltapetro.investorroom.com/index.php?s=43&item=171 ocekivan gubitak po dionici cca 0.10$
izvjesce 0.05$ gubitak,,,,nadam se da su insajderi jucer krcali od 1.32-1.42 ,,,,ubo po 1.35$,ha bumo vidili ….
[/quote]
Ti i dalje haklaš klasiku. Kupuješ i prodaješ dionice. Wrong. Jučer si trebao poshortati (danas vidim da je sve tamnozeleno, znači poshortali su sve živo) a danas zatvarati jučerašnje shortove. A da minimaliziraš možebitni gubitak uzmeš put opcije za sitnu lovu. Ukeširaš se do kraja dana i mirno spavaš. Pa nude ti se tolike kombinacije, da ti je svejedno hoće li up ili down.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

[/quote]
Ti i dalje haklaš klasiku. Kupuješ i prodaješ dionice. Wrong. Jučer si trebao poshortati (danas vidim da je sve tamnozeleno, znači poshortali su sve živo) a danas zatvarati jučerašnje shortove. A da minimaliziraš možebitni gubitak uzmeš put opcije za sitnu lovu. Ukeširaš se do kraja dana i mirno spavaš. Pa nude ti se tolike kombinacije, da ti je svejedno hoće li up ili down.
[/quote]
imam opcije,,nazalost neznam se sluzit njima…..a ne zelim isprobavanje skupo platit….ukratko…pojma nemam o tome….to mi mora netko pokazati uzivo…..svi silni linkovi i to mi nis ne znace…..hvala na savjetu ,e da nemam ni short opciju ….. [embarass]

[/quote]
[/quote]
imam opcije,,nazalost neznam se sluzit njima…..a ne zelim isprobavanje skupo platit….ukratko…pojma nemam o tome….to mi mora netko pokazati uzivo…..svi silni linkovi i to mi nis ne znace…..hvala na savjetu ,e da nemam ni short opciju ….. [embarass]
[/quote]
Inverter:

nazovi me…ili skype

druže odojak dobar vam dan

jel trgujete što, nema vas dugo

NEXM dobre vijesti ako nekoga zanima
up trend u premarketu

druže odojak dobar vam dan

jel trgujete što, nema vas dugo

Druže Ivkam i Vama dobar dan.
Je, trgujem. Prodajem zjake na Dolcu imam i jeftino ispod pulta…

halo ekipa…eto me natrag..
kaj ima?
vidim bilo je akcije opasne, aš mi je drago da nisam pratio…

kaj velite ja upravo kupio agen na 1.32

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close