Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

account?
tnx

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

100% cash….odluka je pala…dok sam jos u plusu otkad trgujem u usa…..dosta zarade se istopilo….
moram mjenjati acc u margin radi shorta….

Tko te na to navukao??
Ajme majko
[/quote]
lako ja uletim nazad…..padajuci nozevi mi se bas ne love…..
[/quote]
ne valja Vam posao kolega, pa odlučite se…da li je bikonja ili medonja.
Ispušiti ćete sve pare tim neodlučnim razmišljanjem…

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

bik s medvjeđom glavom…i mozgom

100% cash….odluka je pala…dok sam jos u plusu otkad trgujem u usa…..dosta zarade se istopilo….

Tko te na to navukao??
Ajme majko
[/quote]
lako ja uletim nazad…..padajuci nozevi mi se bas ne love…..
[/quote]
ne valja Vam posao kolega, pa odlučite se…da li je bikonja ili medonja.
Ispušiti ćete sve pare tim neodlučnim razmišljanjem…
[/quote]

bik s medvjeđom glavom…i mozgom

ufffffff. neznam ni sam….zavisi od stanja kesa na racunu…..sad sam 100% medjed [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mislim da ovo stvarno nije vrijeme za biti u 100% cashu. To je bilo na S&P preko 1200 kad su svi indikatori vikali OVERBOUGHT.

Ovo je vrijeme za imati bar dio portfelja u dionicama koje su možda malo neopravdano previše pale, a istovremeno se zaštiti sa malo puteva. Cash preko 50-60% je svakako dobrodošao.

Na kraju je lako moguće da ćeš kupovati skuplje nego što si prodao ako ovi ameri popizde.

ja sam bik

Bullllllllllllllllllllllll

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mislim da ovo stvarno nije vrijeme za biti u 100% cashu. To je bilo na S&P preko 1200 kad su svi indikatori vikali OVERBOUGHT.

Ovo je vrijeme za imati bar dio portfelja u dionicama koje su možda malo neopravdano previše pale, a istovremeno se zaštiti sa malo puteva. Cash preko 50-60% je svakako dobrodošao.

Na kraju je lako moguće da ćeš kupovati skuplje nego što si prodao ako ovi ameri popizde.
[/quote]
slazem se….upravo trazim posrnule tickere….TRMA ??????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jesi pogledao kolika je zaduženost TRMA?
Vaš link

The company, which has faced debt concerns since last year, had $32 million in cash and $737 million of debt at the end of the first quarter, which it said might not be enough to meet its commitments over the next 12 months.

“If the negotiations do not materialize into something constructive and this company does have to file for Chapter 11, then the stockholders have pretty high hurdles here in terms of recouping any value,” CRT Capital Group analyst Amer Tiwana told Reuters by phone.

Mislim da treba kupovati financijski sigurne firme za koje je sigurno da im poslovanje neće otići kvragu.

Vaš link

The company, which has faced debt concerns since last year, had $32 million in cash and $737 million of debt at the end of the first quarter, which it said might not be enough to meet its commitments over the next 12 months.

"If the negotiations do not materialize into something constructive and this company does have to file for Chapter 11, then the stockholders have pretty high hurdles here in terms of recouping any value," CRT Capital Group analyst Amer Tiwana told Reuters by phone.

Mislim da treba kupovati financijski sigurne firme za koje je sigurno da im poslovanje neće otići kvragu.

tehnicki odbijanac jedino…

Vaš link

"If the negotiations do not materialize into something constructive and this company does have to file for Chapter 11, then the stockholders have pretty high hurdles here in terms of recouping any value," CRT Capital Group analyst Amer Tiwana told Reuters by phone.

tehnicki odbijanac jedino…
[/quote]
kada probije suport za rast bude krenuo…oko 3 mjeseca čekanja

Kod svih je jedan veliki simptop koji se manifestira da tamo gdje prestaje znanje aktivira se vjera….Masovni histerij koji se manifestira da "veliki" s foruma pune glave malima da se svi useru i prenašaju krive informacije. Konkretno, čuo da su dotični raširili informaciju da je trend rasta gotov i da je to potvrđeno te da kreće padajući trend.
Kada se bude odbilo biti će ona famozna rečenica "pa tko je to mogao znati…!".
Zato, ne vjerujte pojedincima koji se hvale, jer to nema veze s vezom.
Jedina javna tajna je da je namjerno izazvan kaos među računalima što je izazvalo pad indexa, a nikakav početak recesije…

Kod svih je jedan veliki simptop koji se manifestira da tamo gdje prestaje znanje aktivira se vjera….Masovni histerij koji se manifestira da "veliki" s foruma pune glave malima da se svi useru i prenašaju krive informacije. Konkretno, čuo da su dotični raširili informaciju da je trend rasta gotov i da je to potvrđeno te da kreće padajući trend.
Kada se bude odbilo biti će ona famozna rečenica "pa tko je to mogao znati…!".
Zato, ne vjerujte pojedincima koji se hvale, jer to nema veze s vezom.
Jedina javna tajna je da je namjerno izazvan kaos među računalima što je izazvalo pad indexa, a nikakav početak recesije…

Što se opterečuješ trendovima …. ako si nakrcan ok …razumijem ali žašto drugima puniš glavu.
Iznesi svoje mišljenje i OK.

Ako misliš nešto implicirati … meni odgovara svaki trend i sve ok.
Javna tajna ti nije točna nije kaos nego smjer …. ali sve ok … ja bi volio da svaki dan tako pada pa i da tako raste samo da je što veća razlika i to je to.

New Report

Close