Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Držim im fige samo da skoče dovoljno visoko ….. koji će to short biti …. [pray] [shocked]

to je to kaya 🙂

hehhehee sve po planu

hehhehee sve po planu

Ako ti je bio plan prodati u prvih 15min. onda ti je sve ispalo dobro jer koliko vidim od nekog jačeg odbijanca danas ništa baš naprotiv indexi opet padaju i to se čini kao da tek hvataju pravi zalet…
Meni za ovaj tjedan dosta nek rade što hoće. Ugodan vikend svima [bye]

Da nisi mislio da će se održati … no way

A onaj Alabama mi je dužan vreću Iphone-a ….. u 10 min je na AAPL pokupio 5000$

100% cash….odluka je pala…dok sam jos u plusu otkad trgujem u usa…..dosta zarade se istopilo….
moram mjenjati acc u margin radi shorta….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

MSFT AAPL AMZN GOOG BIDU short long 15 min u trendu dok je panika i to je to

100% cash….odluka je pala…dok sam jos u plusu otkad trgujem u usa…..dosta zarade se istopilo….

Tko te na to navukao??
Ajme majko

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

što je acc?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

što je acc?

racun

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tko te na to navukao??
Ajme majko
[/quote]
lako ja uletim nazad…..padajuci nozevi mi se bas ne love…..

New Report

Close