Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

TRANSAKCIJE PONIŠTENE !!!!! Čitajte Reuter

Joj vratio k od 197k današnjih i to Alabaminih [cry] [wink]
[/quote]
Kome? Jel Mati za ono zadnje janje, kaj nismo platili? [shocked]
[/quote]

Je ali se moja 2 okotila … prodam jeftino.

ako je C u pitanju, moguće da je to njihova zajebancija jer oni dilaju državne dionice koje USA administracija prodaje a što su i najavili

Mislim jasno mi da sada mnogi izlaze koriste priliku i ulijeću u $ koji divlja ali i kad to uzmem u obzir ovakav veliki i pad zadnjih dana bez pauze i otpora mi se čini pretjeran ili možda griješim!?

Pa i onakav veliki rast godinu dana je bio pretjeran 🙂

Sva sreća da sam jučer samo zavrtio par dionica i završio uglavnom u cashu, danas bih se živcirao.
Evo DRYS je potonuo duboko duboko… Mami me da uzmem, ali me strah stisnuti nalog [undecid]
[/quote]
Pratim redovito forum i moram primjetiti
da si ti uvijek u cashu kad je burza u minusu,
a kad ide gore ti si u dionicma.Zanima me samo
kada ti onda kupuješ dionice.Po tome bi i Buffet
imao šta naučiti od tebe.

Kamo sreće da sam u cashu… Nažalost sam prerano počeo kupovati tokom ovog pada.
A ne vidim što je loše u povremenom daytradingu i završetku dana u cashu?

bull

Bidu….AAPL …..GOOG……..izašao sretno, pa sutra opet u "up" trendu kad prorade margin callovi……biće opet 9900 [thumbsup]

9900 je dobra potpora, moguće je i do 9750-9800
[/quote]

Jebo me pas …. ako ti valetine znaš o ćemu pričas. U 2 sata si izlupetao ko i DOW 1000 bodova razlike u mišljenju.

[/quote]

stari moj, što očekuješ od čovjeka koji je očigledno pijan i drogiran danonočno na forumu i na tržištima diljem svijeta, od 07.00-00.00 nekada i duže i do 02.00 u noći
Očekuješ pametne postove?
i da hoću ne bih ih mogao pisati jer sam hodajući komp?
Kužiš?
Sorry ako sam krivo rekao, ja općenito mišljenje nisam promijenio
[/quote]

Sve Ok …. Svaka čast …. treba imati časti za ovo što si napisao …. isprika ako sam te uvrijedio.

Ovo kažu na naslovnici Sogotrade:

Markets experienced unprecedented volatility this afternoon (5/6/2010) and many market venues are in the process of examining orders and executions with the possibility of some trades being canceled as “clearly erroneous.” We are gathering information from market makers, exchanges and ECNs to resolve the issues and will communicate order status as soon as possible.

Nadam se da euforija popušta od jučer…Žalosno je kako na Wall Streetu zarađuju hodajući preko leševa.
Stop loss nalozi izbacili mnoge, a onda pull back.
Sva sreča ili žalost da na ovom forumu nema velikih investitora nego sirotinja koja se raduje i sitnišu….

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

nasdaq je objavio listu poništenih transakcija
njemačka izglasala
futuresi u padu
moguć ulazak u bear market

Ovo kažu na naslovnici Sogotrade:

Markets experienced unprecedented volatility this afternoon (5/6/2010) and many market venues are in the process of examining orders and executions with the possibility of some trades being canceled as “clearly erroneous.” We are gathering information from market makers, exchanges and ECNs to resolve the issues and will communicate order status as soon as possible.

velike zvijerke su se iskrcale, a ono što su prodali prejeftino će im se vratiti

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nasdaq je objavio listu poništenih transakcija
njemačka izglasala
futuresi u padu
moguć ulazak u bear market

ma kakav medo

Nadam se da euforija popušta od jučer…Žalosno je kako na Wall Streetu zarađuju hodajući preko leševa.
Sva sreča ili žalost da na ovom forumu nema velikih investitora nego sirotinja koja se raduje i sitnišu….

Pa zato imamo tebe kako ti kazeš " bull" …… bolje reci "balls"

Pa zato imamo tebe kako ti kazeš " bull" …… bolje reci "balls"
[/quote]
Balls

New Report

Close